A nudista strandon
2017. augusztus 19. írta: csetlekbotlok.blog.hu

A nudista strandon

Levettem a melltartómat és számomra is meglepő módon túléltem nélküle egy teljes napot. Vannak még csodák! Aztán páran beszélgettünk az élményről, a tapasztaltakról. Hogy milyen érzés is volt. Hogy más hogyan viszonyul hozzá. És felmerült, hogy ha megtettem az első lépést, ne álljak már meg itt. Menjek inkább nudizni!

Én meg a nudi! Kac-kac! Mint mikor azt mondod egy tériszonyosnak, hogy ugorjon ki egy repülőből… Persze ejtőernyővel, de akkor is. (Egyébként ez is fent van a bakancslistámon… Muszáj!!! Egyszer legalább!)

 

Összes információm a témával kapcsolatban a Louis de Fune filmekből származott, ahol Lütyő őrmester harcot indított a nudisták ellen… Ez nem túl sok, cserébe elavult. De mire van az internet, ha nem arra, hogy mindenféle hasznos dolognak utána tudjak nézni? Ilyen merész vállalkozás esetén nem árt, ha az ember felvértezi magát. Először is, hol vannak ilyen strandok? Van-e ott bármiféle etikett? Kimondott vagy hallgatólagos megegyezés? Viselkedési szokások? Kik járnak oda? Milyen korosztály? Mire számíthatok? Egyáltalán hogyan viszonyulnak egymáshoz a nudisták? Mindenki megbámul mindenkit, mint mikor anno kimentünk a Dagályra?Vagy nem illik ránézni a másikra? 

Szerencsére ráakadtam a délegyházi strand honlapjára, ahol részletes és mindent kimerítő válaszokkal szolgálnak az olyan kételkedőknek, parásoknak, kekeckedőknek, bizonytalanoknak, mint én. Tetszett a hozzáállásuk, az, hogy nyomatékosítják, ez nem a szexről szól… egyszerűen csak szeretnének békés, kultúrált és nyugodt környezetet biztosítani azok számára, akik ruha nélkül mennének be a vízbe. És persze megnyugodtam, hogy “kezdőknek” engedélyezik a kendő használatát…Legalábbis míg megszokják az új helyzetet.

Zakatolt a fejem.

Megpróbáljam? Meztelenül… Védetelenül… Kiszolgáltatottan… Tekintetek keresztüzében… Nem vagyok tökéletes… Más sem az… Egyedül?... Mással?...Baráttal nem jó… Idegen előtt? … Na ne!... Akit kicsit ismerek… De egy férfival???...Jézus, hogy juthat ilyen képtelenség az eszembe! Micsoda romlottság ez?... Szabadság!... Mentális változás…. Legyőzhetném a gátlásaimat… Szembenézhetnék velük… Amitől olyan régóta rettegek… Jó, ha valaki vigyáz rám… Akiben meg tudok bízni… Aki tiszteleben tartja az intimszférámat… Aki nem stíröl… Az nem jó… Ez most rólam szól… A határaim feszegetéséről… Nem arról, hogy ő FÉRFI én meg NŐ…  Azt majd máskor… Egy kedves valaki…

Mély levegőt vettem és ugrottam.

Odaértünk a bejárathoz. Míg kísérőm elment a karszalagokért, elsétált az autó előtt az első meztelen pár. Olyan ötven körüliek lehettek. Megkapaszkodtam.

Nem fog ez menni nekem… nem….

Leparkoltunk. Kerestünk egy megfelelő helyet, és kipakoltuk a kocsiból a cuccainkat. Ő kivette a nyugágyát, én leterítettem a pokrócomat. Aztán csak álltam. Kezemben a táskám. Valahogy nem igazán akaródzott letennem…

Míg én ijedtem pislogtam körbe, parterem elszaladt bezárni a kocsit. Vissza már meztelenül jött. Kezdődik. Levetkőztem. Ahogy ledobtam a földre a ruháimat, mintha picit megnyugodtam volna. Legyőztem az első akadályt. Bementünk csobbani egyet… Jól esett az a hűvös takaró… Meg persze az is, hogy elbújhattam benne. Aztán ahogy telt az idő, kezdtem egyre inkább ellazulni és átadni magam az élménynek. Magamra figyeltem. Csak magamra. Az érzéseimre. Arra, hogy süt a nap. Hogy körülöttem csend van. Hogy felfekszem a vízre, és az lágyan ringat. Minden gond, minden stressz elszállt. Úsztunk egy nagyot. Nem fulladtam meg, aminek szintén nagyon örültem. De elfáradtam. Kifeküdtünk a stégre és csak élveztük hogy vagyunk. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy sikerült végig teljesen kizárnom a külvilágot. Hogy nem vettem észre, a partnerem időnként megnéz. De hálás voltam neki, hogy mindezt nagyon diszkréten tette.

Körülbelül 5 órát töltöttünk Délegyházán. Egy idő után nekem már mehetnékem volt. Megvolt a tapasztalás, rengeteg input… Egyedül akartam lenni. Otthon. Feldolgozni a nap történéseit. A nagy kitárulkozás után kicsit újra visszahúzódni a csigaházamba.

A bejegyzés trackback címe:

http://csetlekbotlok.blog.hu/api/trackback/id/tr9012762182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

dr bigbaby 2017.08.22. 10:54:43

@FAQlyás Menyét: ez izgi: kiket nem engedtel be nudizni es kiket raktal ki? meselj!

dr bigbaby 2017.08.22. 10:59:33

@Brained: en azt latom, h akik nem tudjak ezt a fajta szabadsagot megelni, azok is akarjak, de nem talaljak az utat hozza, s az ujjal mutogatas eliteles, egyfajta felmentes onmaguk szamara, ahelyett h onvizsgalatot tartananak es megvalasitanak, amire vagynak (az ujjal mutogatas mindig arra mutat vissza, aki mutogat es sosem mond semmit azokrol, akikre mutogatnak)

Szőkenőőő 2017.08.22. 12:23:39

@Brained: @dr bigbaby:
Ez a nudista téma csak egy pici része annak, az emberek mennyire kicsinyesen és elítélően tudnak ítélkezni mások felett. Undorító, milyen sok más területen jön ez elő. Téged, és bigbabyt csak megerősíteni tudom magam is. Az ilyen ítélkezők mögött többnyire irigy, frusztrált emberek vannak. Maguk nem merik, vagy nem tudják megélni a vágyaikat, és egy ilyen blogos oldal név és arc nélkül remek terep kiélni magukat.
Vagy csak szórakozni járnak fel, és nyomják a süket dumát, szítják a felesleges vitát.
Egy babásmamás oldalon is szoktam olvasgatni, de hozzászólni már rég nem. Ott a "szuperanyák" tudják egymást olyan módon szívatni, beszólogatni, hogy csak nézek. A trollokat is megszégyenítő színvonal van időnként. Mit lehet várni akkor egy olyan blogtól, ahol felmerülnek a kényes témák?

dr bigbaby 2017.08.22. 12:28:44

@Szőkenőőő: erre mondom én, hogy feszkót levezetni jobb lenne egy box-/edzőterem de ahhoz meg persze lusták

zpetal 2017.08.22. 12:33:26

@Brained:

"A nudista stand egy szuper lehetőség kilépni a társadalom bigott elvárásaiból"

Ööööö... Ha jól értettem a fentebb leírtakat, a "társadalmi bigott elvárások" a nudista strandon ugyanúgy megvannak, például fentebb valaki írta, hogy ugye a szigorúan betartott személyes tér, meg meg lenne sértődve, ha a nudista strandon mások az ő nemi szervét bámulnák, mert hát azt nem illik... (Látod, ilyen könnyen menekülnek vissza a nudisták is a társadalom bigott előítéletei közé.)

@dr bigbaby:
"(az ujjal mutogatas mindig arra mutat vissza, aki mutogat es sosem mond semmit azokrol, akikre mutogatnak) "
Ezzel az elveddel rekurzióba kerültél, ugyanis te most éppen ujjal mutogatsz az ujjal mutogatókra... Szóval feltehetjük a kérdést, hogy mi az a szabadság, amit nem tudsz megélni? (Csak mert a meztelen fürdést különösebb szabadságként kiemelni elég komolytalan, de hát a legtöbb embernek nyilván nem a szabadságra van szüksége, csak a szabadság illúziójára).
Azon vitatkozni, hogy valakinek belefér-e a nudista strand az értékrendjébe, sima értelmetlen hitvita. Attól még megélheti valaki máshogy a szabadság érzését, hogy nem vállalna be ilyet, sőt még akár véleménye is lehet a dologról (ahogy pl. a keménydrog-függőségről is lehet valakinek véleménye, még akkor is, ha ő maga nem húzott le 4-5 évet az utcán junkieként. Mellesleg erről a "te még nem próbáltad"-jellegű torz érvelésről mindig a Ford Fairlane híres tanmeséje jut eszembe az emberről, aki beledugta a farkát egy szecskavágóba, mert jó ötletnek tűnt kipróbálni.)

Szőkenőőő 2017.08.22. 12:49:01

@dr bigbaby:
Ahol a fejben van a baj, ott nem a boxzsákot kell csapdosni a boxkesztyűvel, hanem azt a tökfejet, hátha kirázódik belőle a sok baromság :DD

dr bigbaby 2017.08.22. 12:50:27

@zpetal: jol csurod-csavarod, de szereny megitelesem szerint ez az a pont? ahol a kigyo a sajat farkaba harapott vagy a szecskavagoba (vagy amit akarsz)

dr bigbaby 2017.08.22. 12:51:18

@Szőkenőőő: a boxtermekben erre is van lehetoseg, igeny szerint ;)

Brained 2017.08.22. 12:54:41

@dr bigbaby: boxedzőterem?

Nem lenne ezeknek kitartásuk ahhoz, hogy egy egyenest tudjanak ütni. Arról nem beszélve, hogy félperc után már a seggükön is vennék a levegőt, a fulladozástól. :)

dr bigbaby 2017.08.22. 12:57:20

@Brained: hat a ringben azert mar elegge beszukulnek a lehetosegek: vagy utsz vagy teged utnek (levegot meg mindenki ott vesz, ahol tud, nekem sem ment mindig hagyomanyosan ;)

zpetal 2017.08.22. 13:06:06

@dr bigbaby:

Kar hogy nem tudsz túllépni a gyerekes cserfelésen meg a szubjektív véleményed szentiraskent hirdetésen, de mindegy, hagyjuk.

dr bigbaby 2017.08.22. 13:09:12

@zpetal: kar igen, emiatt en is szomoru vagyok :(

C. Gallus 2017.08.22. 13:23:10

@dr bigbaby: @Brained: @Szőkenőőő:

A bunyó az egyik legjobb meditáció. Vagy odakoncentrálsz teljesen, vagy nagyon gyorsan pofánvernek.

A frusztrált virtuális közegből kilépve, csak ajánlani tudnám minden foteltrollnak! ;)

Brained 2017.08.22. 13:26:53

@zpetal: nem akarok úgy csinálni mint, aki érti hogy miről zagyválsz itt. Ezért csak néhány gondolatot írok le, ami remélem egy kicsit közelebb hoz bennünket.
Számomra egy nő szexuálisa attraktivitását nem a pinája vagy a bimbije kinézete határozza meg. Ha nincs interakció nincs szexuális vonzalom. Ha olyan az interakció, hogy szexuális vonzalom is van benne, akkor bizony a pinával és a bimbivel is közelebbi ismeretségbe fogok kerülni előbb utóbb.
A saját testemet illetően pedig, miután egy szeretetteli elfogadó viszonyban vagyok vele, teljesen mindegy nekem, hogy ki dédelgeti a szemével. Nem vesz el tőlem semmit ettől nekem nem lesz kevesebb.

zpetal 2017.08.22. 13:37:50

@Brained:

"nem akarok úgy csinálni mint, aki érti hogy miről zagyválsz itt."

A neked szánt hozzászólásom ez volt:

"Ööööö... Ha jól értettem a fentebb leírtakat, a "társadalmi bigott elvárások" a nudista strandon ugyanúgy megvannak, például fentebb valaki írta, hogy ugye a szigorúan betartott személyes tér, meg meg lenne sértődve, ha a nudista strandon mások az ő nemi szervét bámulnák, mert hát azt nem illik... (Látod, ilyen könnyen menekülnek vissza a nudisták is a társadalom bigott előítéletei közé.)"

Ebből konkrétan melyik szót, mondatot nem értetted? Csak hogy "közelebb kerüljünk egymáshoz". Csak mert nem az volt a felvetés, amiről te írtál.

A lényege mindössze az volt, hogy hol kezdődnek azok a "bigott társadalmi előítéletek", amiket mindenkinek be kell tartani. Mert ezt igencsak rugalmasan (= a saját érdekeitek szerint) kezelitek. :DD

Ha te elmész egy nudista strandra a bigott társadalmi előítéletek ellen harcolni, az szerinted oké. Ha mondjuk Pistike a szabadságát úgy éli meg, hogy odaszarik a nudista strandon egy méterre melléd, az oké, vagy akkor már előtör belőled a bigott nyárspolgár, hogy a társadalmi szabályok, szokásjogok, erkölcsi normák stb. szerint ezt nem illik? Ha igen, hol a határ?

A nudista fürdőzés pont ugyanolyan bigott társadalmi szabályoknak van alávetve, ami ellen ti itt állítólag lázadni akartok. Meghatározott helyen és meghatározott feltételekkel csinálhatjátok, szigorú erkölcsi normák mentén, még akkor is, ha ti ez űberszabadságélményként élitek meg.

Brained 2017.08.22. 13:55:05

@dr bigbaby: Számomra a bunyó egy játék. Ha el is verjük egymást, ha vége megköszönjük egymásnak, az öltözőben barátok-sportársak vagyunk.
Sőt egy jó menet után van, hogyük megöleljük egymást, és megveregetjük egymás vállát.
Aki csak az agresszivitását akarja kiélni, az általában már a második edzésre nem jut le.

Egyszer jópár éve egy másik helyen, szóváltásba keveredtem egy nagyhangú csávóval, aki elmondta, hogy az életben simán kibelezne, nem pedig vitatkozna velem. Mondtam neki, hogy jöjjön le egy edzésre, írja alá a papírt, hogy ez nem verekedés, hanem a saját akarata szerinti cselekmény, aztán kűzdjünk meg egy ringben. Azt a hisztit, baszki, amit ezután lenyomott. Jogászkodott, másrészről meg méregetett, hogy nem merek vele az utcán kiállni... :)

Hát nem, mert éles helyzetben elverem, mint a szart, és járhatok bíróságra. És még örülhetek annak, ha sportolóként nem büntetnek súlyozottan, hogy visszaéltem a tudásommal.

Szóval igazából ez nem vicc, és nem is aláznám a sport szellemét ezzel.

Brained 2017.08.22. 13:59:42

@zpetal: Ugye nem baj, ha a beszélgetést befejezettnek tekintem?
Nincs közös ismerethalmaz, amire a kommunikációt építhetnénk. Van, amit muszáj föladni. ;)

zpetal 2017.08.22. 14:07:21

@Brained:

Pedig értenéd te a felvetésemet, ha akarnád. Csak nem akarod. :)

De nincs ezzel semmi gond, ha nem kommunikálunk, úgyis azt látom, hogy mindenféle kommunikációs kísérletre előtör belőletek a véres kardú hitvédő, pedig senki nem vonta kétségbe a tevékenységetek létjogosultságát. Persze aki nincs veletek, az nyilván ellenetek van, tényleg jó lehet ilyen beállítottsággal kitörni a társadalom bigott elvárásaiból, és megtapasztalni a szabadságot...

dr bigbaby 2017.08.22. 18:43:34

@Brained: abszolut egyetertek azzal amit irsz en csak arra celoztam most h a sport feszultseg levezetesere is tokeletes amellett h ezen kivul meg szamos mas aldasos mellekhatasa is van egy-egy edzes elott az embernek minden baja van, utana meg semmi baja ... hat nem csodalatos?

Brained 2017.08.22. 18:51:55

@dr bigbaby: Ennek megvannak a sportélettani okai. :)

Triptofán-szerotonin

dr bigbaby 2017.08.22. 18:53:36

@Brained: nekem mindegy, csak hasson ;D

dr bigbaby 2017.08.22. 19:18:48

@C. Gallus: @Brained: ugy latom van itt par bunyos is lassan osszehozhatunk egy blogos edzest is ... vagy meg jobb, ha osszekotjuk a nudival: pucer box ;)

Diorella Queen 2017.08.23. 06:43:32

@zpetal: Beilleszkedési gondjaid akadtak ? :)

Brained 2017.08.23. 18:10:36

@zpetal: Gondolkodtam, hogy kedves dolog-e tőlem, hogy így faképnél hagytalak tegnap. Kötözködésnek tűnt tegnap, amit csináltál, így jogosnak tűnt, hogy szarjak rád.
Ma azonban úgy gondoltam adok egy esélyt. Szóval...

A strandon mindenki természetesen viselkedik. A természetes viselkedésbe beletartozik, hogy meztelenül kicsit nagyobb az ember intimtere. Ez egy automatikus pszichológiai jelenség, így semmilyen különösebb szabály nem kell hozzá, hogy az emberek így viselkedjenek, ezt betartsák, és figyelembe vegyék egymást. Aki nem tud, nem akar viselkedni azt kiközösítik. Amúgy nagyon szívélyes és baráti a légkör.

A filozófiai tartalmakról pedig annyit, hogy egy érzést próbáltam szavaimmal leírni, a szabadság érzését, ahogy akadálytalanabbul egyesülhetünk a természettel, nem pedig a Jean Paul Satre életművet kívántam nudistológiailag újraértelmezni. :)

dr bigbaby 2017.08.23. 20:44:49

@Brained: ez kedves gesztus volt toled en ertekelem zpetal nem biztos h fogja az a helyzet h zpetal a legtobbszor kotozkodos s a legritkabb esetben lehet belole valami kedveset kicsikarni (en mar tobbszor probaltam) de hatha majd most neked sikeruk ;)

zpetal 2017.08.24. 17:47:32

@Brained:

Szerintem semmi szükség erre a lekezelő szövegre, egy fórumon annak válaszolsz, akinek akarsz (engem meg pont nem érdekel különösebben, hogy írsz-e nekem, vagy nem).

"A strandon mindenki természetesen viselkedik. A természetes viselkedésbe beletartozik, hogy meztelenül kicsit nagyobb az ember intimtere. Ez egy automatikus pszichológiai jelenség, így semmilyen különösebb szabály nem kell hozzá, hogy az emberek így viselkedjenek, ezt betartsák, és figyelembe vegyék egymást. Aki nem tud, nem akar viselkedni azt kiközösítik. Amúgy nagyon szívélyes és baráti a légkör."

Senki nem vitatta, hogy jó dolog a (nudista)strand annak, aki szereti.

"A filozófiai tartalmakról pedig annyit, hogy egy érzést próbáltam szavaimmal leírni, a szabadság érzését, ahogy akadálytalanabbul egyesülhetünk a természettel, nem pedig a Jean Paul Satre életművet kívántam nudistológiailag újraértelmezni. :) "

Ez most olyan mint a Belga? "Azt mondtam, az apád fasza, de úgy értettem, az apád laza..."
www.youtube.com/watch?v=aO4qVJoPl14

Egész pontosan a társadalom bigott elvárásaiból való kilépésről volt szó. Mondjuk nyilván te is látod már, hogy nehezen lenne védhető az eredeti állítás.

És mindössze az egésznek, amit írtam, annyi a lényege, hogy ne nézzétek le azokat, akiknek nem fér bele az értékrendjébe a nudista strand, vagy épp nem akarják kipróbálni, vagy épp kipróbálták, és nem találtak benne semmi érdekeset.
Ha én pl. a kis mugli életemben a szabadságot, természettel egyesülést stb. stb. nem a nudista stranddal élem meg, hanem mondjuk úgy, hogy péntek reggel egy hirtelen ötlettől vezérelve foglalok repülőjegyet, fogom a laptopomat, és este már Rotterdamban vagy Koppenhágában a hatszáz ezres öltönyömben a kikötőben ülve programozgatom valamelyik hobbiprojektemet, mert ahhoz van kedvem, vagy épp elmegyek egy jóga elvonulásra egyesülni a természettel, attól én még nem leszek se jobb, se rosszabb azoknál, akik nudista strandra járnak.

De szerintem aki meg akarta érteni, az már megértette.

Brained 2017.08.24. 18:14:08

@zpetal: Bocsáss meg!

SOHA NE PRÓBÁLD KI A NUDISTA STRANDOT!

De folyamatosan legyen sommás véleményed minden olyan dologról, amiről halvány segéd fogalmad sincs!

Nem tudom miért jutott eszembe, talán a végeláthatatlan és fárasztó okoskodásodról, de azt se értettem soha, hogyan lehetett a világ egyik érvényes keletkezéselméletéből, ami a mai napig nem cáfoltatott meg, egy klerikonunológiai fejtegetés arról, hogy Mária miként és mennyire volt szűz. (Nem magyarázom meg, ha érted, érted, ha nem, nem.) Valahogy úgy ahogy, te egy életérzést filozófiai síkra tereltél, csak azért, mert valami miatt nem mered megélni, pedig nagyon foglalkoztat. :)

zpetal 2017.08.24. 18:29:02

@Brained:

Mindössze a ti hozzáállásotokról alkottam véleményt, nem a nudista strandról.

dr bigbaby 2017.08.24. 18:34:34

@zpetal: Szerintem ennyi erovel akar mar ki is probalhatnad. Titokban. Nem is kell h elmondd nekunk. Jon az uccso forro hetvege. Hm?

zpetal 2017.08.24. 18:35:48

@Brained:

"mert valami miatt nem mered megélni, pedig nagyon foglalkoztat."

Miért tűnik hihetetlennek, hogy valakit egyszerűen nem érdekel a nudista strand / bungee jumping / Himalája megmászása stb. és hasonlók megélése, mert ő másban találja meg a szabadság élményét, vagy csak egyszerűen azt a jó érzést, amit te a nudista strandon? Vagy számodra elképzelhetetlen, hogy pl. nekem már volt ilyen élményem, és baromira nem éreztem nagy durranásnak?

Kb. végiglebeg itt pár ember hozzászólásán ez az übermenschkedő "ha te nem próbálod ki, akkor te biztos .... vagy", és jöttök a légből kapott előítéleteitekkel a más véleményen levőkkel kapcsolatban.

Brained 2017.08.24. 18:39:31

@zpetal: ????

Hol írtam én olyat, hogy neked le kellene menned nudista strandra?

Egyáltalán mi a retkes bánatot keresel egy olyan téma alatti beszélgetésben, ami a nudizmusról szól, illetve arról, hogy egy lány, történetesen a bloggerina, kipróbálta és tetszett neki? Ha hidegen hagy a téma, miért pofázol bele, miért olvasod egyáltalán?

zpetal 2017.08.24. 18:44:30

@Brained:

A bloggerina kipróbálta, és leírta, hogy ez egy jó élmény volt.
Közösségképző/kirekesztő erőt ti kreáltatok itt belőle a kommentszekcióban, én mindössze erre reagáltam.

dr bigbaby 2017.08.24. 18:52:05

@zpetal: kapaszkodjal meg a nudistak pont hogy olyan emberek akik full elfogadoak es tiszteletben tartjak a masikat tehat ha te ebben a nudizos beszelgetesben itt azt erezted h ki vagy rekesztve el vagy utasitva akkor a legnagyobb sajnalatomra a hibat a sajat keszulekedben kell keressed

zpetal 2017.08.24. 19:09:20

@dr bigbaby:

Az ellenvéleményen lévők frusztráltozása, irigyezése, pszichés problémákkal való felruházása, meg a "miért pofázol bele" stílusú kommunikáció is nyilván ennek a full elfogadásnak és tiszteletben tartásnak a sajátos megnyilvánulási formája az itteni kommentelők részéről. :)

zpetal 2017.08.24. 19:12:53

@dr bigbaby:

Mellesleg NEM "a nudisták" viselkedéséről volt szó, csak pár itteni megnyilvánulásról.

dr bigbaby 2017.08.24. 19:20:11

@zpetal: te figyejje mar gombold mar ki azt a draga oltonyodet kisse es fujjad man ki azt a levegot ... te vagy az aki az elo faba is belekotsz latszik logika meg ervelestech jeles de nem kene allandoan kardoskodni, baromi strapas lehet javallom inkabb a humorizalast jelessel abszolvalni most ... nalam lehet a rohogo kurzusra jelentkezni es mar most adnek egy visszajelzest: eddig elegtelen

zpetal 2017.08.24. 19:29:35

@dr bigbaby:

Akkor hagy adjak én is egy visszajelzést:
a.te.ervelesi.hibad.hu/szemelyeskedes

Ha gondolod, visszatérhetünk a full elfogadásotokra meg tiszteletben tartásotokra, csak mert arról volt szó, amikor elkezdtél most terelni. :)

Brained 2017.08.24. 19:39:51

@zpetal: Értem én, hogy tematizálni próbálsz, de nem érdekel.
Egy vámpír vagy és így vadászol. De nem adom a véremet. :)

dr bigbaby 2017.08.24. 19:43:46

@zpetal: Mindig ezzel jossz, de nem tunik fel, h ez nem az ervelestechnika kurzus, nem egy nyilvanos szakmai vita, hanem itt emberek, egeszen konkretan te es en (ket db szemely!!!) beszelgetunk kizarolag szemelyes (!!!l) elmenyekrol velemenyekrol tapasztalatokrol es igenis reagalhatunk egymasra mint szemelyek, mely nem ervelesi hiba, hanem az interperszonalis komm sajatja meg, ha url is.

dr bigbaby 2017.08.24. 19:44:59

@Brained: kenytelen lesz ma is konzerv vert enni ... hahaha

csetlekbotlok.blog.hu 2017.08.24. 19:49:07

@dr bigbaby: @Brained: @zpetal: FEJEZZÉTEK BE!!!!!! Kérlek.

dr bigbaby 2017.08.24. 19:59:13

@csetlekbotlok: pedig epp oroszlanszelidites zajlik az egyik kedvenc tevekenysegem egy kicsit varunk meg es a tenyerembol fog enni (vagy Brained tenyerebol) :D

csetlekbotlok.blog.hu 2017.08.24. 20:17:44

@dr bigbaby: ehhez én gyenge idegzetű vagyok... jobban szeretem az oroszlánt szabadon engedni :)

Brained 2017.08.24. 20:17:53

Engem pl. Himalájában való túrázás érdekelne.

dr bigbaby 2017.08.24. 20:21:02

@csetlekbotlok: pedig en ugy emlekszem azt mondtad h te is szeretsz oroszlant szeliditeni ... sztem inkabb szallj be hatha ketten sikeresebbek leszunk ;)

zpetal 2017.08.24. 20:42:34

@Brained:

Szerintem is érdemes lenne kipróbálnod, bár ez az "érdekelne" egy kicsit bátortalanul hangzik. :)
Mi az akadálya?

zpetal 2017.08.24. 20:55:40

@dr bigbaby:

Nem azt mondta, hogy csúcsokat akar ott támadni. :)

dr bigbaby 2017.08.24. 20:57:19

@zpetal: persze mert o pinaban utazik, nem erdeklik a csucsok, max ha orgazmus formajaban talaljak ;)

2017.08.24. 21:09:23

Oroszlánszelidit3s, egymás kezéből evés, him alája...
Hova kerültem? :D

csetlekbotlok.blog.hu 2017.08.24. 21:12:23

@dr bigbaby: nem a méret számít :P de látod, én rögtön kettőt egyszerre, ti meg ketten eggyel sem bántok el :P

Brained 2017.08.25. 08:12:51

@zpetal: Az akadály az, hogy rövid az élet. Amíg eljutok oda, nagyon sok mindent kellene még megélnem előtte.

De tudod az út az élvezet, ha ott vagy már nincs több dolgod, és az maga a halál.

TBal 2017.08.25. 10:57:51

@csetlekbotlok: poszthoz: és a térdig érö szoknya+no bugyi kombót mikor próbálod ki? :) Írtad, hogy küldjünk témajavaslatokat, amiket értelmiségileg jól megvitathatunk - íme :)

csetlekbotlok.blog.hu 2017.08.25. 11:02:25

@TBal: félúton járok ezen a téren... vettem pár tangát... :D :D :D

TBal 2017.08.25. 11:51:09

@csetlekbotlok: Azt mondjuk seggformája válogatja, hogy a tanga kinek áll jól :). Viszont ahhoz, hogy ne legyen rajtad bugyi, nem kell elmenned ám a szexboltba bugyihiányt vásárolni...
Ma szép idö van, ez is jó ötletnek tünik, szóval vágj bele (persze melltartó is maradhat otthon) - aztán várom az erröl szóló poszttraumatikus posztot.

csetlekbotlok.blog.hu 2017.08.25. 12:08:03

@TBal: ált. A just do it elvét vallom ilyen esetekben, de ma három jó okom is van arra, hogy miért ne tegyem meg. Nadrágban már voltam bugyi nélkül... vmiért úgy alakult, hogy le kellett vennem... :) sokkal kényelmesebb amúgy

TBal 2017.08.25. 12:33:22

@csetlekbotlok: publikusak azok az okok? :)
Azért naciban más, úgy egy kicsit kisebb a zesélye a lebukásnak :)

Brained 2017.08.25. 13:16:19

@TBal: Lebukás?????

A bugyitlanság valamiféle bűncselekmény?

Igaz nem rég olvastam az Indexen, hogy a bíróságon meghatározták milyen lehet a bugyiviselet.

Piros csipkés két hónap közmunka, bugyitlanság karóba húzás. :) :))))))

dr bigbaby 2017.08.25. 13:37:50

@Brained: pont erre a szora ugrottam en is. mitol lebukas? csinyteves levenni a bugyit v melltartot? szal en eg nap csibeszkedek itt es nem szoltok??

TBal 2017.08.25. 13:48:30

@Brained: a karóba húzásnál gondolom szívesen lennél a végrehajtó... :D

TBal 2017.08.25. 13:51:59

@dr bigbaby: Te könnyen csibészkedsz, nálad a melltartó kvázi munkanélküli... :D
Hát, ha úgy vesszük, bugyimentesen egy fuvallat elég, hogy közszeméremsertést kövessünk el... nemdebárka?

dr bigbaby 2017.08.25. 13:57:52

@TBal: jaja, az enyémet nem kell tartani, na és az, hogy épp van-e rajtam tanga vagy nincs, az se sokat oszt-szoroz, már ami az altesti a lefedettséget illeti

TBal 2017.08.25. 14:03:50

@dr bigbaby: vigyázz, mert még a végén eltangállak... :)
Amúgy nem értem speciel h a tanga megléte vagy nemléte miért mindegy, végülis ha kicsit is, de azért takar...
És ha nem veszel tangát, mit veszel föléje?

lehetne egy blogtali, ahol a lányok szoknyában, bugyi nélkül, a pasik meg Jóbarátok-féle Robert-módra (Phoebe-vel ismerkedett, és bő rövidnaciban volt mindig...)

2017.08.25. 14:06:50

@dr bigbaby:
Egyedül könnyű csibészkedni :P

2017.08.25. 14:23:38

@dr bigbaby:
Ha senki nem tudja, hogy nincs rajtad, akkor egyedül :P

dr bigbaby 2017.08.25. 14:32:45

@merlen: nem nem tudja senki csak te meg tbal ... ;)

2017.08.25. 14:39:25

@dr bigbaby:
De délegyen úgyis kiderül minden... ;)

TBal 2017.08.25. 14:46:49

@merlen: mármint hogy kinek van fütyije és kinek puncija?

2017.08.25. 14:48:43

@TBal:
Pontosan :) ott nem lehet elrejteni.

TBal 2017.08.25. 14:53:41

@merlen: hát lehetni lehet, de nem tilos :).

Szőkenőőő 2017.08.25. 14:56:11

Ennyi idétlent egyrakáson :D
Én most értem haza, és ledobtam szinte mindent, egy szál pink tangában pötyögök a tableten :D csak hogy illeszkedjek a témához :P

dr bigbaby 2017.08.25. 15:22:19

@Szőkenőőő: nem birunk a futyi punci vonalrol leszakadni ... tiszta ovoda ;)

Szőkenőőő 2017.08.25. 15:24:16

@dr bigbaby:
Szegény csetlek, teljesen elrontjáTOK! :D

2017.08.25. 15:45:36

@dr bigbaby:
Akkor van vége a világnak, ha a pasik leszakadnak a puncivonalról...addig jó nektek, amig odavagyunk, meg vissza, meg keresztbe... :D

TBal 2017.08.25. 16:07:37

@dr bigbaby: @merlen: most arról a függöleges vonalról beszélünk? :)

dr bigbaby 2017.08.25. 16:13:10

@Szőkenőőő: kicsi gyerekei vannak sztem szokta o a szantast :)

2017.08.25. 16:20:03

@TBal:
A négybetűs női nemi szervről beszélünk :P

FAQlyás Menyét 2017.08.26. 00:02:38

@dr bigbaby: Annyira nem izgi. Volt egy pár akik amikor mondták a nevüket, kiadta a rendszer hogy hogy ki vannak tiltva, őket nem engedhettem be. (Korábbi hangos veszekedésük miatt, mint megtudtam.)
Részegen kötekedőt kellett kikísérnem múlt héten, ő ekkor lett (végleg) kitiltva. Kisebb dolgok hogy szólnom kellett több bikiniben, rövidgatyában, úszógatyában napozó nőnek, férfinak hogy ez naturista strand, ne tegyék - megértették és levették. De nem jellemző, az egész szezon miatt a többesszám csak.
Persze voltak viták is a vendégek között, de azok bonyolultabb helyzetek, nem részletezném.
Összességében nem egy konfliktusos hely, csak így tűnik annak hogy az egész szezon történéseiből emeltem ki ilyeneket.

Szőkenőőő 2017.08.26. 06:42:47

@FAQlyás Menyét:
Oké, hogy nudista strand, de azt nem gondoltam, hogy KÖTELEZŐ érvényességű a meztelenség. Hogy szólnak ha valaki nem veszi le. Olyan nem lehet, hogy valaki odamegy mondjuk újoncként, és aztán mégsem meri levenni? Olyankor mi van haza lesz zavarva?

Brained 2017.08.26. 07:37:27

@Szőkenőőő: Dehogy lesz hazazavarva.

De miért maradna, ha feszélyezve érzi magát, ha nem tud-akar föloldódni?

Az aki így érzi az spontán eltűnik 5 percen belül, a többség nem is veszi észre, hogy ott volt.

Aki föltűnően kukkolni jár ki, azt persze előbb-utóbb észreveszik és kirakják, de senki nem lesi árgusszemmel vajon ki kukkol.

A nudisták azért járnak ki, hogy jól érezzék magukat, szórakozzanak, fölszabaduljanak, nem pedig azért, hogy bandába tömörülve ellenségeskedjenek a bandába nem zömörültekkel. :)

2017.08.26. 08:55:29

@Szőkenőőő:
Szerintem, aki rászánja magát, hogy elmegy, az fejben felkészül rá. Amikor én legelöször voltam, a bejárat mögötti padnál levetköztem, vettem egy kávét a gépből, és besétáltam a strandra. :)

Diorella Queen 2017.08.28. 08:09:18

Miért fizetnek emberek milliókat dollárban azért, hogy elmenjenek majdnem biztosan meghalni a Himalájára?

Diorella Queen 2017.08.28. 08:10:49

Arról pedig nem írt a blogger, hogy hány kullancs,hangya stb mászott a pennájába az élménytől. Talán majd legközelebb. :)

Brained 2017.08.28. 13:19:28

@Diorella Queen: Miről beszélsz? Arról, ha szabadon hagyod bármely testrészed az úgy van megkonstruálva, hogy azt bármi veszélyeztesse?

Akkor mi volt a civilizáció előtti néhány év híján egymillió évben?

Diorella Queen 2017.08.28. 13:29:39

@Brained: Hát nem tudom. Egy nagyon távoli ismerősöm lányát a szabadban hágtak meg és az ügyeleten valami 30 kullancsot szedtek ki a pennájából. :D
Az ősember szőrös volt. :)

Brained 2017.08.28. 15:17:29

@Diorella Queen: A kullancs akkor is belement volna, ha bunda lett volna rajta...

De mi az a penna? Toll régiesen, vagy egy olasz tészta rosszul? :)

Diorella Queen 2017.08.28. 23:23:51

@Brained: Mi lenne ha megpróbálnád kihámozni a szövegkörnyezetből a választ magadnak és nem izzasztanál ilyen kérdésekkel?
Köszikécske! :)

Diorella Queen 2017.08.28. 23:25:40

@Brained: Inkább mesélhetnél arról, hogy mi motivál egy embert arra, hogy a Himaláján akarjon meghalni,vagy majdnem meghalni?

drlover 2017.08.30. 15:59:21

Nos ha még nem késtem le, mert látom elszakadt az áramlás......de csak most érkeztem és igyekszem felzárkózni
1. Van a nudi és ruhás napozás közt egy kellemes félút...e tetőn
azaz bp-n 4 helyen van ún. naturista női napozó, ahol csak egyneműek nudiznak, de van olyan is ahol van koedukált is ha valaki nemkeveredni akarna. Én itthon kb. 20 éve így napimádok és tök jó a társaság is...nem kell autó és nem aranyárban mérik a belépőt, nem olyan nagyon nagyok tehát tömeg se bír lenni....majd próbáld ki Csetlek !!!! Én utálom a nájlon fürdőruci nyomokat magamon.......tengerparton pedig monokini....
még egy érdekesség, amikor tengernél leveszem a felsőt elindul a folyamat ...fél óra múlva már sokan leveszik.....
2. alul persze mindig tanga....ami szent meggyőződésem, hogy sokkal több fenéken csinos, mint a teli bugyi.....ja és nyomakodik át a széle a nadrág alatt

2017.08.30. 16:04:16

@drlover:
Nem késtél le :) végre még egy nő, aki nyitott erre a dologra.

dr bigbaby 2017.08.30. 17:08:56

@drlover: hun van ilyen tető Bp-en?? engem a koedukált érdekelne!!

2017.08.31. 08:45:53

@dr bigbaby:
A Rudas, és a Gellért fürdőben is van ilyen lehetőség.