El kell jönnöd velem swinger klubba!
2017. október 10. írta: csetlekbotlok.blog.hu

El kell jönnöd velem swinger klubba!

Mondta D. vigyorogva.

- Szexelni velem mások előtt, aztán majd kiderül.

- De más pasi nem érhet hozzám!

- Nem, dehogy.

- OK. Akkor elmegyek veled.

Cirka egy, másfél évvel ezelőtt hallottam először a swinger klub fogalmát. Előtte boldog tudatlanságban tengettem napjaim, és az élet nagy rejtelmeinek jó részéről halvány lila fogalmam sem volt. Azt hiszem, Soma Tiszta szex c. könyvében olvastam róla, miközben száguldott velem a vonat Világos felé.  Persze nem mondanám, hogy hidegen hagyott volna a dolog. Ezer kérdés motoszkált a fejemben. Nem feltétlen azért, mert úgy éreztem, nekem most azonnal szaladnom kell kipróbálni, hanem mert kíváncsi ember vagyok, és egyszerűen érdekelt hogyan is működik ez az egész. Kik mennek oda? Miért? Mi van a védekezéssel? És mi van, ha senkihez sincs gusztusom hozzáérni? És egyedül lehet menni? Vagy párban érdemes? És a párom a Párom? De ha a párom a Párom, akkor én vele akarnék lenni, és nem mással. És nem úgy a természetes, hogy ő meg velem van, mert szeretjük egymást vagy mi a fene, és egymásra vágyunk, nem tömegszexre? És mi van a higiéniával? Mások által összeizzadt lepedőn fetrengünk majd? És mi a dress code? És, és, és…?

A dolog praktikus oldalával kb. már tisztában vagyok, az internetnek hála. Akármerre mentem, akárkivel is beszéltem, még a legszendébb, legvisszafogottabb emberről is kiderült, járt már ott, aminek nevét nem mondjuk ki, és készséggel számol be tapasztalatairól. Szóval felvilágosult, nagyvilági nő lettem.

swinger.jpg

Néha eljátszottam a gondolattal… Milyen lenne elmenni? Elvégre… valljuk be, az egész közeg elég hasonlít az egyik fantáziámhoz… Csak egy a baj. A fantázia és a valóság között egy kisebb szakadék tátong. A fejemben mindenki szép, és jó illatú, és kívánatos. És pontosan úgy ér hozzám, ahogy az nekem jó, ahogy az engem izgat. Nincs kellemetlen élmény, nincs rossz mozdulat, nincs elkapkodott aktus. Nincs túl kicsi vagy túl nagy pénisz, nincs rossz csók. Ezzel szemben…  Ó, a realitás nagyon nem ilyen.  Hozzátenném, az én realitásom.

Így a swinger ezen része, megmarad annak, ami: képzelet. Nem egy beteljesületlen vágy, mert nem vágyom rá. Csupán egy kép, egy film a fejemben, ahol a szereplőket gondos casting után válogattam össze.

Ami pedig a másik részét illeti… Meg nem élt lehetőség. Mindig ott van köztünk, újra és újra visszatérünk rá. Mint mikor egy nő csípőjét ringatva elhalad a férfi mellett, majd hátrafordulva a válla fölött kacéran visszakacsint. Vajon utána megy a férfi? Vagy csak hagyja elmúlni a pillanatot? Ha hagyja… egy életen át fog emlékezni rá. Mindig látni fogja maga előtt a szoknya lebegését. Érezni fogja a nő illatát, hallani fogja a cipője kopogását. Újra és újra végigpörgeti a jelenetet… Mi lett volna ha…?  És tényleg. Mi lenne, ha…? Annyi feltételnek kell teljesülnie.

A bejegyzés trackback címe:

http://csetlekbotlok.blog.hu/api/trackback/id/tr3312945863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.10.10. 11:04:45

én a swinger klubról először asszittem hogy az vmi táncklub

wannabebiker · wannabemotoros.blog.hu 2017.10.10. 12:50:17

Most egy Belga szám jutott az eszembe, "deszar buliba hoztál bébe..."
:) peace

D1255 2017.10.10. 13:09:19

Itt nagyjabol mindent kitargyaltak a temat erintoen:
swingervagyok.blog.hu/
Konyv is lett belole. Elojatekkent felolvashato es kozben rajossz mennyire eros a kivancsisagod;)

drlover 2017.10.10. 13:45:22

@Szőkenőőő: Nézem !
Akkor azért illene teljesíteni...

drlover 2017.10.10. 13:49:05

@Szőkenőőő:
Hmmm, nem látom, csak a szivárvány pénztáros voltam posztját.

incognito ergo sum 2017.10.10. 13:50:08

Amikor a Férfi elmegy a Nő mellett, kicsit kihúzza magát, mosolyogva rápillant, akkor a nő viszonozza-e mosolyát és tekintetét, az illemnél épp csak annyival hosszabban, hogy kifejezze az érdeklődés kölcsönösségét?

Ha összehúzza a száját és villámgyorsan félrenéz … egy életen át fog emlékezni rá. Mindig látni fogja maga előtt a mosolyt. Amikor a párnáját öleli, izmos mellkasró álmodik. Újra és újra végigpörgeti a jelenetet… Mi lett volna ha…?

Sally and Billy 2017.10.10. 15:26:39

@incognito ergo sum:

De jóóóó :) Ilyen velem is történt, még év elején. Éppen Londonban voltam. Egyszer csak arra figyeltem fel, hogy valaki néz. Odanéztem, majd igen, pont ahogy írtad: ösztönösen összehúztam a számat, és villámgyorsan félrenéztem. De abban a pillanatban bevillant: Nahát, ez a Férfi pont úgy néz ki mint Christian Bale! Úgyhogy visszanéztem, de akkorra már ő is elnézett, és csak mosolygott. Én pedig megállapítottam, hogy a mosolya is pont olyan cuki és egyedi, mint neki. Szóval igen, erre most már egész életemben emlékezni fogok, és újra és újra végigpörgetem a jelenetet… mi lett volna ha…? :D

drlover 2017.10.10. 15:28:23

@D1255:
Asszem a poszt nem a swinger klubról szól, és nem a szwinger létről, hanem arról, hogy akitől ez alapból távol áll, az mit képzel erről, és ehhez, hogy viszonyul.
Ami érdekes egy kétgyermekes elvált anyukától, hogy bevallja, hogy eljátszott a gondolattal.
Sajna, ehhez én pl. totál kék vagyok mert még a gondolattól is iszonyodom.

szociál 2017.10.10. 16:08:37

Én ha meglátnék egy pucér pasit egyből elrókáznám magam, utána pedig agyonverném valamivel.
Sötétben, takaró alatt, zokniban, én így küldöm .
Ha nem ronda a csaj akkor villany fel :)

Drednaught 2017.10.10. 16:59:16

Churchillesen szólva csak abban a swinger klubban hiszek, amit magam castingoltam.
Az alapján, amit tőled olvastam eddig, a legkevésbé sem ajánlanám számodra. Maradjon ez csak fantázia.

Salamon Bölcs 2017.10.10. 17:56:55

@Sally and Billy: nekem több ilyen pillanatom van, szinte végig kisérte az életemet az ilyen jellegű balfaszkodás! :))

Salamon Bölcs 2017.10.10. 18:08:40

@drlover: a hütlenkedéshez ellenben értesz! :)) Kértél tőlem vmit, megtettem,aztán tojsz rá magasról kedvesem! Mert már a swinger klubba jársz! :))))

Drednaught 2017.10.10. 19:02:02

@csetlekbotlok.blog.hu: Csak hát az élet valamiért mindig a 0.0000000001%-okról szokott szólni.

csetlekbotlok.blog.hu 2017.10.10. 19:30:32

@Drednaught: na, pontosan kb ennyi esélyt szoktak mondani elvált kétgyerekes anyukának újra párt találni. de ha az élet mindig a 0.0000000001%-okról szól, akkor minden happy :D kinevezlek a hurrápotimiztums szóvivőjének, bár azt hiszem, nem ez volt a célod :D

Drednaught 2017.10.10. 19:40:25

@csetlekbotlok.blog.hu: Erre annyit tudok mondani, hogy nem irigylem azokat, akiknek rám van szüksége, mint hurráoptimizmus-szóvivője, de legyen.
Mellesleg a kétgyerekes anyukás esély ennél jóval nagyobb, legalább az ezerszerese ;)

drlover 2017.10.10. 19:50:03

@Salamon Bölcs: pozicionald magad eggyel feljebb! A tojlettrol irok A tulajdonos kepviseloit vacsoraltatjuk...angolul.
Reagalok ahogy took!
Ez is egy fajta klub tev. Csak nem szvinger.

Sally and Billy 2017.10.10. 20:42:24

@Salamon Bölcs: Szerintem félre lettem értve :))

csevely 2017.10.10. 21:06:32

@csetlekbotlok.blog.hu:
Ez megragadott :
" Ha hagyja… egy életen át fog emlékezni rá. Mindig látni fogja maga előtt a szoknya lebegését. Érezni fogja a nő illatát, hallani fogja a cipője kopogását. Újra és újra végigpörgeti a jelenetet… Mi lett volna ha…? És tényleg. Mi lenne, ha…? Annyi feltételnek kell teljesülnie."
Előző életeid egyikében férfi voltál, és így jártál, hogy még mindig emlékszel rá?
Vagy boszi vagy, átlátsz minden férfin, aki elszalasztott egy ilyen lehetőséget.
Én elszalasztottam többet is, és tényleg az a legnagyobb sóvárgás, ami nem teljesül.
Mert a be nem teljesült megismerkedés, beszélgetés, kapcsolat. . .ad infinitum, szal az a legjobban érdekes, kívánatos. Mint írod: " mi lett volna" ha ott megszólítom, megpróbálom az ismerkedést, hiszen a részéről már megvolt az akarat.

Hay mujeres a las que no es bueno encontrarse:
www.youtube.com/watch?v=ZsK28AgTxKU

Buenas noches linda chica.

csevely 2017.10.10. 21:27:50

@csetlekbotlok.blog.hu:
Te amo pequena bruja.
como una despedida:
www.youtube.com/watch?v=-ezI0h1ewJA
Pero realmente estoy durmiendo.
Voy al otro mundo.

Beso

Salamon Bölcs 2017.10.11. 00:04:38

@Sally and Billy: vajon mit lehetett félre érteni? adott szitu, adott paraméterek C. Bale nélkül! :))

Sally and Billy 2017.10.11. 11:50:50

@Salamon Bölcs: Amit próbáltam kifejezni (ezek szerint rosszul), hogy álmodozni lehet, de azért túlzásba vinni nem kell. Nem valószínű, hogy ilyenkor egy sorsfordító találkozástól fosztottuk meg magunkat. Pl. C.B. egy boldog családapa. Mi történhetett volna? Kb. semmi. Szóval jobb a valóságra koncentrálni.

moonshadow 2017.10.11. 19:29:08

A szex számomra olyan intim bensőséges dolog, amit csak a hozzám közel álló párommal tudok elképzelni. Visszataszítónak, nem teljesen normálisnak tartom azokat az embereket legyen az férfi vagy nő, akik egy kvázi idegennel képesek szexelni.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2017.10.11. 19:42:33

Egyszerű: vannak swinger házibulik is, ha te szervezed, akkor " mindenki szép, és jó illatú, és kívánatos" :)

csetlekbotlok.blog.hu 2017.10.11. 21:42:05

@moonshadow: te a szeretkezésről beszélsz :) nem hiszem, hogy swinger klubban ezt így hívnák.
viszont lenne egy kérdésem, és ez most halál komoly... mit jelent a kvázi idegen? pl ha randizgatok egy férfival, és a 3-4 találkozáskor lefekszünk, akkor ő már nem idegen? hol a határ?
azt nem tudom elképzelni, hogy elmenjek egy swingerbe, beszélgessek 5 percet valakivel, és irány az ágy... itt nem csak kvázi idegen, hanem totál idegen ember van. nekem kell egy lelki kapcsolódás, kell, hogy megérintse a lelkem, hogy egyáltalán hozzá akarjak érni akár a kisujjammal is. de mások vagyunk. én nem ítélem el azt, aki lejár swingerbe, jól érzi magát, nagyokat szexel... és főleg... nem voltam ilyen helyen, szóval lehet, hogy nagyon más, mint elképzeljük. az ismeretlent sokkal könnyebb feketének festeni

Sadist 2017.10.11. 23:36:01

@PeniValdes: Kevered a west coast swinggel.
Hint: Casablanca meg nem Casanova nővére volt.

Diorella Queen 2017.10.12. 14:25:23

@Sadist: És Kasza Tibi volt az apjuk!

D1255 2017.10.12. 15:22:48

@moonshadow: @csetlekbotlok.blog.hu:

Mmm, igen ez az alapjarati noi allaspont. Aztan van az a tavaszi romantikus naplemente kombinalva a ciklusotokkal amikor osztonos es felszabadult ragadozokent megelitek az egyuttletet es kesobb szenden magyarazzatok, hogy "pedig nem is akartam"...:) Sokszor ennyi sem kell. A szinfalak mogott sokkal tobbet megengednek maguknak a holgyek is... Es a tarsadalmi valtozasoknak koszonhetoen ez a felszabadultsag evrol evre novekszik.

Diorella Queen 2017.10.12. 17:11:18

@merlen: Persze hogy nem!
Bezárult a basztatáska,azóta én se NEM szexeltem és lőttek a szeKSZuális életemnek ! :)

Brained 2017.10.12. 17:13:24

Jellemző, a swinger világról két csoport alkot publikus véleményt. Azok akik sosem tapasztalták, így csak az ördög képzeleg az agyukban. A másik viszont a függő csoport, aki valszeg eleve is sérült volt, de a swingerfüggőségtől biztos azzá vált.

merlen (törölt) · http://merlen.blog.hu 2017.10.12. 19:11:44

@Diorella Queen:
Ilyen az én kekszuális életem is :)

invalid user name 2017.10.12. 23:53:29

@Sally and Billy:

ahogy telnek az évek, gyűlnek az ilyen emlékek és ritkulnak az alkalmak. visszanéznék, de már nem néznek rám.

vagyis: már nem ringatják a csípőjük felém. (merthogy én pasi valék).

elhull a virág eliramlik az élet.

ULászló Puskás 2017.10.15. 11:08:30

Nagy kanoknak és kurváknak - a fotók szerint, akik pornón szocializálódtak, megtapasztalni, olyan-e a valóságban, Azokról a swingerklubokról, amiket az elit fenntart a "szép embereknek", ti sohasem fogtok tudni, pláne bejutni oda. Ez tulajdonképpen az orgia - modern kiadásban, ahol is a szervező potom áron bérli a fideszes önkormányzattól a luxus apartmanokat...

ULászló Puskás 2017.10.15. 11:11:12

@incognito ergo sum: .. jön a következő, ezt pedig elfelejted, ha nem és rágódsz rajta, az a szimpla őrültség jele...