Sose randizz bloggerrel
2017. szeptember 25. írta: csetlekbotlok.blog.hu

Sose randizz bloggerrel

Vártam, hogy végre megszólaljon a kapucsengő. 7:55. 8-ra ígérte magát. Mindig pontos, tudtam, most is az lesz. Csak ültem az előszobában. Már nem volt kedvem semmibe se belekezdeni. Élveztem a türelmetlenség érzését. Mindjárt belép az ajtón, mindjárt itt lesz.

veszekedes3.jpg

- Hol voltál tegnap este? – szegezte nekem a kérdést. Csak néztem bambán. Mégis hol lettem volna? Gyerekes nap volt.

- Itthon. Mégis hol lettem volna?

- Nem ezt írtad. Olvastam.

A romantika a másodperc töredéke alatt elveszett. Bevillant, hogy reggel postoltam egy cikket egy randiról, aminek hihetetlen nagy összegabalyodás lett a vége. Elég régi történet, jobban mondva történetek egymásba gyúrása. Megfűszerezve filmbéli és elképzelt élmények hatásával.

- Az nem most történt. – mondtam zavartan. Szarul éreztem magam. Mintha lelkiismeretfurdalásomnak kéne hogy legyen. Mintha megcsaltam volna. Tudtam, ennyivel nem elégszik meg, és szinte már vártam a következő támadást, a következő arcomba csapott kérdést.

- Miért nem vele vagy, ha annyira nagyon jó volt?

Éreztem, ahogy lassan elönti a szar az agyam. Most komolyan magyarázkodnom kéne? Komolyan be kéne mutatnom magam annak, aki elméletileg már ismer, tudja ki vagyok, milyen vagyok? El kéne hogy mondjam, hogy ha azt írom, délután három óra van, akkor lehet, hogy éppen otthon ülök a gép előtt, kint koromsötét van, de basszus, ezt hívják memóriának, írói szabadságnak, képzeleterőnek és satöbbi? Próbáltam higgadtan elmagyarázni, hogyan is kéne olvasnia, de persze nem sikerült. Egyre jobban hadonásztam a kezemmel, ahogy lovaltam bele magam az érvelésbe, emelkedett a hangszínem, és egy idő után már csak annyit mondott, „miért kiabálsz”? Utálom, ha ezt mondják, csak olaj volt a tűzre. Miért kéne nekem bármit is mondanom arról, hogy tipikusak vagyunk? Tipikusak az érzéseink, a reakcióink? Hogy vannak a csendes emberek nagy álmokkal, akik sose csinálnak semmit, csak élnek a langyos vízben. Hogy vannak hazugok. Hogy vannak szenvedélyesek. Hogy vannak álnokok. Gátlásosak. Perverzek. Álszentek. Hogy néha elképzeljük, ellógunk az iskolából, munkából és valami izgalmasat, valami mást csinálunk. És én ezt leírom. Leírom, hogy megtörtént, hogy így volt. Valójában nem. Csak elképzeltem, eljátszottam a gondolattal. És akkor mi van? És leírom azt is, hogy volt egy randim tegnap a társkeresőről, pedig már 4 hónapja nem vagyok fent. Miért ne tehetném jelen időbe a múltat? Miért ne élhetném át, ami sose volt? Miért ne játszhatnék el egy gondolattal? Miért kell ezt magyarázni? Miért kell mentegetnem magam?

- Jobb lenne, ha nem olvasnál. Nem tesz nekünk jót. – Ezt már úgy vágtam a fejéhez, mint egy tányért. Kimelegedtem, feszült voltam, csalódott, frusztrált, elkeseredett. Mikor először találkoztunk meglepődött. Nem ilyennek képzelt. Azt hitte, majd jön egy „dög”, egy igazi női sátán. Erre megjelentem én. Csendesen és visszafogottan. Beszélgettünk. Sokat. Ahogy teltek az órák, úgy oldódtam fel a társaságában és úgy élvezte egyre inkább ő is az enyémet. Mikor elbúcsúztunk, már teljesen másképp nézett rám. És most itt vagyunk, és mintha nem értené ezt az egészet. És én sem értem.

- Jobb, ha most elmegyek. – Már húzta is a cipőjét. Az ajtóból még visszafordulva odavetette „és nyugodtan írd meg ezt is. Majd holnap az oldaladról megtudom, utánam jöttél-e vagy sem.”

veszekedes2.jpg

Nem mentem utánad. Néztem egy darabig a sötétet és közben azon járt az agyam, lehet, jobban tenném, ha konyhai eszközökről és azok kreatív felhasználásáról írnék. Esetleg történelemről. Időjárásról. Politikáról. Élelmiszerekről. Vagy sorozatkritikákról.

A bejegyzés trackback címe:

https://csetlekbotlok.blog.hu/api/trackback/id/tr4812893338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.09.25. 16:23:35

@drlover: Az lehet.
Az éremnek azért van másik oldala is. És ha valaki írtózatos tabutémákat feszegetett, akkor az George R.R. Martin volt.
Vajon mit kaphatott ezért az olvasótáborától, ami ugye elég kiterjedt ? :)

2017.09.25. 16:25:41

@drlover: És Stephen King?
A másik nagy kedvencem, aki egy igazi vadállat író!
Neki volt is egy olyan könyve ami önmagáról szólt, ahol egy őrült rajongó elrabolja és szétkínozza, hogy a könyvet úgy írja ahogy neki is tetszik. :):)

2017.09.25. 16:26:05

@Diorella Queen:

most nem értelek...mire gondolsz ? milyen tabu témákra ?

2017.09.25. 16:27:01

Mit kaphatott King, a Köd című könyve miatt vajon?DDDDD

2017.09.25. 16:32:57

@drlover: A Trónok azért különleges, mert megfilmesítve még soha sehol nem voltak olyan brutális emberi gonoszságok és aljasságok sehol a világon, mint abban a filmben. Emiatt is különleges többek között. Abban aztán van minden. Gyerekbántalmazás, testvérszex, terhes nők felszabdalása,apagyilkosság. Kimondva kerek perec mekkora teher egy felnőtt gyerek a szülőnek ha a nyakán marad. Az emberi gonoszságot és a körülöttünk lévő brutális világot, nagyon is valósághűen bemutató a film.

De hogy ezért kapott az író hideget meleget, az is biztos. :)

2017.09.25. 16:36:56

@drlover: És akkor mert mindezt megírta, vagy mert egy író ír valamiről, bármiről egy témáról ami felzaklathat másokat, akkor ugye rögtön az van, hogy nyilván önmagából indult ki.
Tehát Agatha Christie is valójában a lelke mélyén nyilván gyilkos lehetett, különben hogy is tudta volna megírni a töréneteit. Illetve minden író a lelke mélyén az ami a könyvében van? Mert az olvasók egy része valóban ezzel jön.
Illetve még azzal hogy milyen anyagot szívtál.:)

2017.09.25. 16:47:39

@C. Gallus:
Occam borotvája...ennyit mondanék
és részemről elengedve...

2017.09.25. 16:48:20

@csetlekbotlok.blog.hu: Azért ez az írói szabadság is olyan mint a szabad akarat.
Van is,meg nincs is.
Hiszen mint írtad, te magad is töröltél olyan posztot,amit nem mertél felvállalni. Tehát önmagad is korlátja vagy valójában, az írói szabadságodnak.

2017.09.25. 16:49:30

@Diorella Queen:

csak annyit, hogy volt előzmény
Mel Gibson filmjei.....a passio...meg az a majás, talán apokalipszis volt a címe

2017.09.25. 16:51:19

@Diorella Queen:
az írói szabadság azért együtt értendő a közönség igényeivel és korlátaival...
vagy nem fogy a portéka
..a trónok harca meg fogyott mint a cukor

2017.09.25. 16:59:32

@drlover: Na de ott van a pont!
Az írásban nem lehetnek korlátok....
A szabad fantáziában nincs határ, különben soha nem születnének meg a nagyszerű fantasztikus filmek sci-fik stb stb.
Az írásban pont az a legszebb, hogy ha nincs korlát és határ.

2017.09.25. 17:01:36

@drlover: És ugyan ez vonatkozik minden művészeti dologra.
Legyen az festészet vagy szobrászat vagy bármi, bármi más.
Nem lehet a fantáziának határt szabni és korlátozni. Nem szabad.

2017.09.25. 17:04:16

@drlover: Képzeld el, ha Salvador Dalít is korlátozták volna olyan külső tényezők, mint egy finnyás sértődős partner, vagy hogy netán elveszti a megélhetését a művészi szabadásga miatt. Vagy netán leszólják a gyerekeit az iskolában, mert a papa képei nem tükrözik a valóságot, vagy elferdítik azt. Esetleg csúnyák némelyek számára.

dr bigbaby 2017.09.25. 17:46:58

@TBal: @drlover: hehe, sracok, irto csikis erzes am klonozva lenni, ez meg annal is nagyobb elismeres, mint amikor plagizalnak, udvozoljetek az uj BB-t, ha mar az en tarsasagomat nem elvezhetitek itt, egesz jol nyomja a BB- stilust, tapsoljuk meg, bar az hotziher, hogy kattant, innen uzenem neki, h BB nem szerti az ekezeteket meg irasjeleket ha mar klonoz csinalja profin :P

csetlekbotlok.blog.hu 2017.09.25. 18:23:48

@PeniValdes: attól függ... azt akarod, hogy visszajöjjön, vagy hogy többé ne? bár a közelharc adrenalin növelő, abból meg bármi lehet...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2017.09.25. 20:08:46

Háhá, végre rólam is írt bejegyzést botlóska:D

vakkeg 2017.09.25. 20:19:24

Hát ez jó volt! Épp Aktuális. Pont most írtam egy bloggernek. A tanúság: a blogger nem egyenlő a blogjával. :)
Hm, szóval van még a kommentek szerint 2 érdekes kiadatlan témád. Szabad? Olvashatom? Még nem volt időm bővebben végigolvasni az írásaid, de volt egy bejegyzés ahol azért szerintem a kommentekben egész jól feszegettétek a határokat (másét) mindenféle vámpír, meg popó témában.

csetlekbotlok.blog.hu 2017.09.25. 20:21:29

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): most már mindenki tudja, milyen féltékeny típus vagy :P

csetlekbotlok.blog.hu 2017.09.25. 20:22:18

@vakkeg: az egy komoly lavina volt, valóban, már-már rájöttünk az élet értelmére

csetlekbotlok.blog.hu 2017.09.25. 20:58:16

@vakkeg: melyik kettő? itt a novella részeletet említették (fent volt, de nem voltam vele megelégedve) és a szopás művészete, de az most is megtalálható a blogon: csetlekbotlok.blog.hu/2017/07/18/a_szopas_muveszete_erotikus_szinhazi_eloadas

vakkeg 2017.09.25. 21:36:19

@csetlekbotlok.blog.hu: Arra-arra. A Novellára. Megvárom, kíváncsi vagyok. A másikat meg nézem, olvasom a többivel együtt. Kösz! ;)

2017.09.25. 23:17:01

@dr bigbaby:

Na de most komolyan... :)
Csillió nicken írsz/írtál ide a blog.hu-n (ezt te magad is elismerted), ide-oda átnevezgetve a nickjeidet, és bizony sokszor ékezetekkel is. :)

Nyilván a múltkori, dramaturgiai elemekkel tarkított távozási jeleneted után te is érzed, hogy ciki lenne simán csak visszajönnöd, de azért ne kelljen már elhinni, hogy majd egy 6+ éve beregisztrált nicken akar téged valaki klónozni, mert elröhögöm magam. :D

2017.09.25. 23:20:09

Amúgy meg nem bántólag, de szerintem senkinek nem hiányoztak/hiányoznak itt BB - már bocsánat - nárcisztikus ömlengései.

2017.09.26. 07:55:29

@zpetal:
Éreztem, éreztem, éreztem...hogy mocorog ott vmi..a kemény kulso kivalo koponyat rejt!!!
Gyonyoru levezetes, logikailag kifogastalan!. Le vagyok nyűgözve!
Erre irtam en h ne firtassuk! Es h occam borotvaja..

Brained 2017.09.26. 08:31:12

@dr bigbaby: akkor ez most klón vagy nem klón? :))))))

C. Gallus 2017.09.26. 08:47:40

@drlover:

Hogy te elég hátul álltál a sorban, amikor a észt osztogatták, azt már azt már korábban is láttuk, de semmi baj, ilyennek is kell lenni, sok férfi erre bukik.

Azt meg, hogy ki klónozta meg BB profilját már pontosan tudja, ahogy Csetlek is.

C. Gallus 2017.09.26. 08:48:49

@Brained:

A 600 + hozzászólásos nem klón.

csetlekbotlok.blog.hu 2017.09.26. 08:58:22

@C. Gallus: pontosítanék: tudom a felhasználó névhez tartozó regisztrált email címet. Ennyiben tudtam nektek segíteni, amikor kértétek.
Nem tartozik rám, és nem is érdekel, bár erkölcsi szempontokból nem tartom helyesnek az efféle magatartást.

Mint ahogy azt sem, mikor egymást sértegetitek a blogon. Megjegyzem, @drlover egy igen intelligens nő. Értem, hogy BB számodra fontos személy, szereted, és megvéded azokat, akik iránt így érzel. Én viszont a kommentelőimet védem. És az a szomorú igazság, hogy habár kevesebb az izgalom (konfliktus) BB távozása óta, a kommentek sokkal kultúráltabbak, sokkal inkább van kölcsönös érdeklődés a másik gondolatai iránt.

2017.09.26. 09:00:20

@zpetal: megihlettél..ezzel a dramaturgiaval...itt motoszkalt az elmémben, most meg van.
A krimik ....mindig ott bukik el a tökéletes bűntény h az elkövető túltekeri a torténetet..a fedő sztorit.
Mert a fejében makacsul csücsül az eredeti terv..nem tud alkalmazkodni a valósághoz..a megvaltozott körülményekhez...és belegabalyodik..nem tudja elengedni, amit el kellene.
Pl. Lady L nem viselte a nyakéket péntek este...ahelyett h egyszerű lenne ellenőrizhetetlen magyarazatot adni h pl.nem ment a ruhamhoz..de nem túltekeri, azt hazudja kolcson adta Lady N-nek...meg is van a baj mert ra lehet kerdezni es kiderul. Ebben pillanatban el is veszett a tortenet. Mert h Lady L hazudott, de miert????
Monsieur Poirot es Miss Marple

C. Gallus 2017.09.26. 09:04:07

@csetlekbotlok.blog.hu:

Amit mondtam, nem véletlenül és nem csak az itteni kommenjei alapján mondtam. Sajnos a valóság jéghideg kőpadlójával való találkozás fájdamas. ;)

Nem csak BB távozott a cenzúrázásod miatt, hanem még legalább hárman, de ez a te blogod, úgy szerkeszted, ahogy neked jól esik. A segítséget pedig megköszöntük.

2017.09.26. 09:18:26

@C. Gallus:
Láttuk???? Jesszus meg vagyok figyelve??? Szupcsi! Fontos ember lettem, pompás.
Most pont azt csinalod amit lentebb a krimikről irtam, tultekered a tortenetet.
Mi koze az eszemnek a tenyekhez? Amikrol ezek szerint Te tudsz, en nem.
Ha figyeltel en semmi sertot nem irtam...es elengedtem a dolgot. Sőt ramutattam h epp a baratodat serted meg a megjegyzeseddel.
Ennyit az észosztásrol es annak sorrendjerol.
De azt gondolsz es itelsz amit akarsz. Nem sertettél meg.

2017.09.26. 10:38:54

@drlover: Gyonyoru levezetes, logikailag kifogastalan!. Le vagyok nyűgözve!

Csak halkan jegyezném meg ( mielőtt elájulsz ) , hogy az igazán nagy szélhámosok egyik közös nagy ismertetője az, hogy senki nem nézné ki belőlük, mert lenyűgözően zseniálisak tudnak lenni.
Bár ez a képet a pszcihopatákra is ugyan úgy érvényes. :)

2017.09.26. 12:39:13

@Diorella Queen: jajjjj
A cikk joooo...
Barmennyit olvastam errol....jo
A narcisz az erzelmileg is uber cizellalt pszichopata..

2017.09.26. 12:40:26

@Diorella Queen: de...tartozkodjunk a tav diagnozistol....
Zizi meg se probal behizelegni....sőt!

2017.09.26. 12:47:02

@drlover: Egy kicsit, de tényleg csak egy picikét, azért érdekelne hogy mi a célja ezeken a nagyrészt nők által látogatott blogokon ilyen szövegekkel, amiket előad.
Az már biztos hogy nem az ismerkedés. De akkor mi?
Gyanítható hogy az lesz amit tippeltünk feljebb is. A cicaplázamaca szexcsatája után ide jön egy kis rugdosásra levezetésképpen. :)

2017.09.26. 12:47:59

@drlover: Na és ha manipulatív a lelkem?
Túl jóhiszemű vagy. :)

csetlekbotlok.blog.hu 2017.09.26. 12:52:10

@Diorella Queen: nem lehet, hogy Zpetal csak azért nem kommentál, mert nem érdekli a téma? :) és akkor igen, ha érdekli?
nem lehet, hogy ez ennyire egyszerű? elindít benne egy gondolatot, vagy nem. a továbbiak meg hidegen hagyják, és nem akar velük foglalkozni (a szurkapiszkák, a bajuszcibálások, a játszmák stb)

@zpetal kérlek javíts ki, ha tévedek.

2017.09.26. 13:24:34

@Diorella Queen:
Amugy az vagyok....de maradok igy...keső valtoztatni...meg minek.is???

2017.09.26. 13:30:31

@csetlekbotlok.blog.hu:
De! Nagyon valoszinu h igy van. Meg a Kiralynot se rugdossa...ha hihetunk neki..es miert ne tennenk, csak akkor jon ha kedve van...cicak ide vagy oda. Szive joga! De azert, ceterum censeo, tud a pasi. Ha akar. Szabadsag van...korlatokkal persze.
Tudom...tudom...hatul álltam...

incognito ergo sum 2017.09.26. 14:16:41

Ebben a beszámolóban mennyi az írói munkásság és mennyi a tényszerűség?

2017.09.26. 14:22:08

@csetlekbotlok.blog.hu: Én nem tudom ,de én most beleszerettem az iPhonomba és hozzá mentem feleségül. :)

2017.09.26. 14:51:36

@csetlekbotlok.blog.hu: Nana! :)
Zépettel csak óvatosan lányok!
Nagyon veszélyes a pasi, csak halkan szólok!

De nekem aztán mindegy, felőlem leborulhattok a lábai előtt nyugodtan. :))

2017.09.26. 15:44:07

@incognito ergo sum: szaladj a tetejere..kb. 10. Irasban ott van.10 igaz 90 hamis kb...ha ezzel segitettem.

incognito ergo sum 2017.09.26. 16:18:19

@drlover:

...bennem a konkrét esetre vonatkozóan ébredt kiváncsiság.

Egészen pontosan az a helyzet, amikor megérkezik a randevúra a Férfi, aki diszkrét vádemeléssel nyitja a beszélgetést, és a Nő defenzívába vonul. Hogy ez konkrétan így megtörtént? El tudom képzelni, hogy igen. De azt is, hogy ez a helyzet a randira készülő Nő fejében felépült szorongás volt, hogy a reggel belépő Férfi számonkéri rajta az előző napot és hogy mit fog erre mondani.

Aztán valójában esetleg a Férfinak eszébe sem jutott hogy számonkérje, de a Nőnek fontos volt, hogy ezt a szorongást kiírja magából. Ennek a verziónak azért jobban örülnék :-D

2017.09.26. 16:40:02

Erre csak az iro tud valaszolni....ha tud. Kicsit olyan a keresed mint ha a bekevert fasirtot kellene alkoto elemeire szedni.

incognito ergo sum 2017.09.26. 16:51:23

@drlover:

Ezért az írótól kérdeztem :-)

De inkább magamtól.

Vajon, ha egy kapcsolatban előfordul ez a helyzet, és a férfi számonkéréssel nyit és a nő védekezik, akkor milyen (érzelmi) viszonyban vannak egymással? milyen előzmények vannak egy ilyen számonkérés mögött? Milyen jövője lehet a kapcsolatnak amiben előfordul egy ilyen beszélgetés?

Ha velem fordulna elő, hogy elolvasom a barátnőm posztját, akkor gratulálnék neki, hogy milyen jót írt. Sőt, valószínűbb, hogy -- később -- néha már a publikálás előtt megmutatná nekem az szösszeneteit.

Vagyis, szerintem (az én részemről) úgy kell viselkednem egy kapcsolatban a kedvesemmel, hogy számára könnyű legyen az őszinteség.

incognito ergo sum 2017.09.26. 16:52:55

@drlover:

...ha pedig nem történt meg (így), hanem csak a szorongását írta le, akkor gondolatban megsimogatnám a buksiját, hogy nem minden férfi ilyen nárcisztikus geci.

2017.09.26. 17:08:58

@incognito ergo sum: az utolso mondatod vegzetes....nem gondoltad at
Az osszes csaj rad fog ugrani.

Az elso bek....sztem de szigoruan sztem...ha egy ilyen beszelgetesre sor keril az veszett fejsze nyele.

2017.09.26. 17:11:14

@incognito ergo sum: ezt o tudja....de igy nem tortent meg....azt irja
De majd nyilatkozik....
A narcisztikus gecire viszont en nem nyilatkoznek....szemelyes erintettseg okan.

2017.09.26. 17:16:04

@incognito ergo sum: ha az irotol kerdeztel megcsuszott az ujjad....mert veletlenul nekem cimezted.

2017.09.26. 17:18:40

@drlover: jo jo latom....az elso kerdes nem volt cimezve.
Elnezest!

csetlekbotlok.blog.hu 2017.09.26. 17:45:04

@incognito ergo sum: azt már tudod, hogy az eset nem történt meg. azt is, hogy nem volt ilyen post, amire a nem léteztő párom így reagált volna. szóval fikció, fikció
más helyzetben, de volt, hogy szorongást éreztem hogy a másik (nem feltétlen párom, lehet az barát, családtag) mit fog ehhez vagy ahhoz szólni. és előre görcsöltem, mert általában támaddással, számonkéréssel reagálnak. aztán nem történt semmi. szóval az élmény, a számonkéréstől való félelem tulajdonképpen valódi. ahogy az is, hogy ha belelendülök egy érvelésbe, akkor olyan leszek, mint egy olasz.

Brained 2017.09.26. 17:59:53

@csetlekbotlok.blog.hu: Ha megtörtént, ha nem, ez egy nagyon jó téma. Sok ilyen birtoklós-elszámoltatós-önbizalom hiányos ember van. Férfiben is nőben is. Egy a biztos iszonyú velük élni, és a volt szerelem romjai villámgyorsan enyésznek egy ilyen kapcsolatban.

Ennek a magasabb fokozata, amikor nyomozást folytatnak, illetve úgy manipulálják az életet, hogy-hogy nem a másiknak egy pillanata nem marad felügyelet nélkül.
Piszkosul romboló.
Egy mobil föltörés, egy emil fiók kikutatása és a kapcsolat nem az, ami volt, pláne nem az, ami lehetett volna.

incognito ergo sum 2017.09.26. 18:03:40

@drlover:

"Az osszes csaj rad fog ugrani."

Mivel ez nem történt meg, nyilván vannak olyan személyiségvonásaim, amivel ezt hatékonyan kompenzálom :-D Rögtön például a szétszórtság.

incognito ergo sum 2017.09.26. 18:04:19

@drlover:

"ha az irotol kerdeztel megcsuszott az ujjad"

Hm, úgy tűnik. Freudi megcsúszás lehetett.

incognito ergo sum 2017.09.26. 18:06:13

@csetlekbotlok.blog.hu:

Nem követtem minden szálat és minden posztot, ezért nem volt egyértelmű, de örülök, hogy nem történt meg :-) és biztosan megvan az előélete annak, hogy egyáltalán felmerül benned.

Bennem is felmerül, de én a házasságomban "tanultam meg" ezt. Ezt dobta a gép.

2017.09.26. 19:31:40

@C. Gallus:

"Nem csak BB távozott a cenzúrázásod miatt, hanem még legalább hárman"

Ha jól emlékszem, I. (Szent) BB néhány kommentje azért került MODERALASRA (és nem cenzurazasra), mert kifejezett keresre sem volt hajlandó abbahagyni a bloggazda volt férjének sertegeteset. Te nem így emlékszel?
És emiatt BB simán megsértődött, hogy "nem tetszik neki itt a légkör". (Egész addig tetszett?)

Szóval ne állítsunk már be itt senkit vértanúkent, az elmeno emberekrol meg annyit, hogy mindenki oda ír vagy nem ír, ahová akar, nincs nagy jelentosege (a mellékelt ábra meg azt mutatja, hogy senkinek nem igazán hiányoznak).

csetlekbotlok.blog.hu 2017.09.26. 19:39:16

@zpetal: tudod, imádom a stílusod :) akárki, akármit is mond

2017.09.26. 21:29:03

@csetlekbotlok.blog.hu: Nem kéne ennyire túlozni, azért a kegyes hazugságnak is vannak ám határai!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2017.09.27. 06:28:14

@csetlekbotlok.blog.hu: Ööö...akkor most randiznom kell a bloggerral? :)

2017.09.27. 09:41:57

@zpetal: nincs időm a múltkorit leírni, tekintsd úgy, hogy ide is leírtam ! :):):)

Sadist 2017.09.27. 17:10:17

@drlover: "Csak ráakartam mutatni, hogy álláspont van, objektív igazság nincs."

Az ilyen relativizmustól mindig is hányni tudtam. A szellemileg rest és erkölcsi tartás nélküli emberek szoktak ezzel érvelni.

2017.09.27. 18:02:25

@Sadist: huuuu...haaaa
Veled brutalisan nagy a baj.....szaladj a dilidokihoz...ne itt pazarold a draga idot!!!!
Feltem a mentalis egeszseged!!! Minden perc szamit!!!
Addig is hanyjál nyugodtan. Megkonnyebbulsz.

D1255 2017.09.28. 01:03:29

Honnan van ennyi indulat az emberekben?... Egyre tobbszor latom, hogy amugy abszolut megbeszelheto dolgok eseteben az indulatok, eloiteletek es felelmek veszik at a jozan eszt.

D1255 2017.09.28. 01:07:05

Jaaa, hogy ez csak fikcio?! Oh, megnyugodtam:) ejjj, igy olvassalak faradtan:)

Salamon Bölcs 2017.10.03. 18:45:00

@Brained: kissé feminím ....a szöveg :))

2017.10.03. 20:06:33

Viszont!
Holnap MÁR (!) ....péntek!

Salamon Bölcs 2017.10.03. 20:12:06

@csetlekbotlok.blog.hu: talán igen! De kakaó és briós os lehet! :)

Salamon Bölcs 2017.10.03. 20:13:27

@csetlekbotlok.blog.hu: vagy még esetleg ,tudom undorral ,de 1-2 pohár bor!

Salamon Bölcs 2017.10.04. 02:30:59

@csetlekbotlok.blog.hu: ma màr inkább kedvelő és kritikus:) ez a korunkal változik.

Salamon Bölcs 2017.10.04. 11:07:49

@csetlekbotlok.blog.hu: sztem egyszerübb az email, ha olyat irsz! :))

csetlekbotlok.blog.hu 2017.10.04. 11:28:26

@Salamon Bölcs: azzal próbálkoztam :) akkor cseréljünk :)

wannabebiker · wannabemotoros.blog.hu 2017.11.02. 10:41:01

Asszem ez volt az első poszt, amit olvastam tőled, index címlap volt talán. Én teljesen meg tudom érteni a srácot. Egy példa: imádom a selyemakácot, nagyon szép, gyönyörű, amikor virágzik. De nagyon érzékeny, amíg el nem ér egy bizonyos méretet, minden indok nélkül hajlandó kipusztulni, de még utána is állandóan óvni kell a hidegtől, a melegtől, a száraztól, a nedvestől, egyszóval állandóan foglalkozni kell vele. Most kb az 5. ültetésem már megnőtt egy méterre, talán már megmarad. A bizalom is valami ilyen virág szerintem.

csetlekbotlok.blog.hu 2017.11.02. 11:01:14

@wannabebiker: az életben sosem árulnám el a kedves és a bizalmát ... de ez egy másik történet

wannabebiker · wannabemotoros.blog.hu 2017.11.02. 11:02:13

@csetlekbotlok.blog.hu: vágom, annyi, hogy ebbe Alice is beleőrült valahogy, hiába csodaország ;-)

wannabebiker · wannabemotoros.blog.hu 2017.11.02. 11:26:53

@csetlekbotlok.blog.hu: nem. A fikció és a valóság keveredése könyvekben, posztokban jó dolog, írói szabadság. Az életben egy idő után nem tudod eldönteni, hogy minek/kinek higyj, és az elég szar dolog. Aki nem fogékony az ilyesmire, az hamar elveszti a fonalat.