A tökéletes recept a házasság tönkretételéhez
2018. április 16. írta: csetlekbotlok.blog.hu

A tökéletes recept a házasság tönkretételéhez

 

A következő recept elengedhetetlen feltétele az összmunka. Így ha tetszik, ha nem, együtt kell dolgoznotok a párotokkal.

Először is gabalyodjatok össze. Legyen egy nagyon jó, de legalább jó kapcsolatotok. Közös tevékenységek, beszélgetések, programok és viszonylag rendszeres szex. Csak hogy megszokjátok. Javasolt a heti három, vagy annál több együttlét. Ha egy mód van rá, vigyétek ezt a számot fel ötre, vagy többre. Hisz szeretitek és kívánjátok egymást.

Ha már kellőképpen egynek érzitek magatokat, arassátok le szerelmetek gyümölcsét.

hazassag_mod.jpg

Nő: Élvezd ki az anyaság minden egyes pillanatát. Fárasztó, de csodálatos időszak. Éjjel-nappal csak a gyerekedre koncentrálj. Hagyd pihenni a tested. A szexet felejtsd el. Nem is igazán kívánod, és okod is van rá, hogy időt kérj.

Férfi: Hagyd, hogy átjárjon a szexuális frusztráció. Benned nem mentek végbe hormonális változások, nem lett a tested amorf. Ezt lehetőleg juttasd a párod tudomására, sértő és agresszív módon. Egyre többet jegyezd meg, hogy most már visszafogyhatna eredeti alakjára, miközben kezdd el követelni jogos jussod.

Nő: Ne törődj azzal, hogy tiszta ruhát vegyél fel, netán csinosat. Felesleges, úgyis büfis lesz, vagy céklafoltos. Ritkábban moss hajat, ne járj kozmetikushoz és növessz szép, dús szőrzetet. MINDENHOL. Ezzel eléred, hogy kellemetlenül érezd magad a saját bőrödben, és egyáltalán ne legyen kedved még emberek közé se menni.

Férfi: Tegyél még egy kicsit a fent leírt fűszerekből a kapcsolatotokba (sértegetés, epés beszólások a szex hiányára, pornó oldalak letöltése, hajnalig való ébrenlét, fürdőszobába zárkózás). Dolgozz többet, járj későn haza. Kerüld a beszélgetéseket!

Nő: Mindenképpen jegyezd fel magadnak: „a férjemet csak a munka érdekli, engem és a gyerekünkkel már nem foglalkozik!”. Aztán meséld el az összes barátnődnek (aki még maradt) és élvezd, hogy sajnálnak.

Fontos! Ha visszatért a szex az életetekbe (valamilyen csoda folytán) ügyelj rá, hogy havonta egynél több akkor se legyen. Ha már heti rendszeresség van, akkor a végén még elkapatod a férjedet.

Ezen a ponton szedd össze magad külsőleg és menj vissza dolgozni.

Férfi: Reménykedj, lassan minden a régi lesz.

Nő: Olyan munkát válassz, ahonnan egyből tudsz szaladni a gyerekért a bölcsibe (hátha a későbbiek során bedobhatod a „beáldoztam a karrierem a családért” szöveget, vagy a férjed tudja rádfogni, hogy „azért güriztem ennyit, hogy te a gyerekkel lehess”, „te közel sem adtál annyit a családi kasszába, mint én”). Legyél bent kedves, és társalogj mindenkivel. Utána irány a játszótér, este pedig fürdés, vacsi, mese. Bújj oda a gyerekedhez, hisz egész nap nem láttad. Kevés a közös idő. Aludj el mellette rendszeresen. És ha már ott vagy… ne is menj vissza a saját ágyadba.

Férfi: Jöjj rá, hogy a feleséged munkába állásával csak romlott a helyzet. Míg új barátokat szerez, téged elhanyagol. Lásd, ahogy kivirul, és kezdj el féltékenykedni és irigykedni. Jegyezd meg neki többször, hogy már minden fontosabb neki, mint Te. Mindeközben továbbra is menekülj a munkába, keress magadnak egyéb elfoglaltságokat (barátokkal ivászat, bulizás, sport). Bármit, csak otthon ne kelljen lenni.

Nő: Merülj ki a napi rutinban, és dörgöld a férjed orra alá, milyen keveset törődik veletek. A gyerekre gondolj úgy, mint a TE gyerekedre. Ne engedd, hogy ő vigye a játszóra, vagy tanítsa valamire, csak akkor, ha te is jelen vagy. A nevelési módszereit mindig kérdőjelezd meg. Hisz ő honnan is tudhatná, mi jó a gyereknek? Csak egy férfi!

Férfi: Merülj el a szexuális frusztrációidban, és minden nap, minden percben üljön ez ki az arcodra.

Nő: A legfontosabb: te ANYA vagy! Ezt mindenki vegye tudomásul. Ne szervezzetek közös programokat a pároddal. Ha ő esetleg ezt megpendítené, felháborodottan utasítsd vissza. Ez a pár év olyan gyorsan eltelik! Olyan hamar felnőnek a csemeték! Ezt megérthetné. Ne menjetek moziba, színházba, vacsorázni, sétálni. Ne fogadjatok fel baby sittert. A nagymamánál véletlen se aludjon a gyerek! És te is tudod, milyen trauma érné a picit, ha 3 napra elutaznátok a férjeddel kettesben. Ezt nem engedheted meg!

Férfi: Mostanra már a kielégítetlenséged az egekben van. Nem érezed férfinek magad, sértett vagy a folyamatos visszautasítástól, megalázott a neveléssel kapcsolatos inkompetenciád jogtalan felhánytorgatásától.

Ideje, hogy keress magadnak egy szeretőt!

Nő: Mostanra már teljesen leszoktál a szexről. Az állandó gúnyos megjegyzések, az együtt töltött idő hiánya megtették a hatását. A férjed már nem ölel át, nem hallgat meg téged. Nem figyel rád, nem akar megérteni. Csak vádaskodik. Se nőnek nem tekint, se jó anyának, se jó munkavállalónak.

Keress valakit, akinek mindezt elpanaszolhatod, akinek a vállán kisírhatod magad.

Figyelem! Ha érzékeltek bármilyen problémát a kapcsolatotokban (tudom, tudom… mégis mit???), véletlenül se menjetek el szakemberhez, ne kérjetek segítséget, ne gondoljatok bele, a másik mit érezhet, mit gondolhat, ne beszéljétek meg, ne próbáljatok változtatni és főleg - ez nagyon nagyon fontos-, SOHA ne kérdezzétek meg magatoktól, „vajon mit rontottam el?”.

Férfi: Hagyj apró jeleket, hogy a feleséged rájöjjön, megcsalod. Esetleg valld is be (persze csak szakítás után)

Nő: Undorodj a férjedtől, amiért ilyen gusztustalan módon becsapott téged. Szerencsére ott az a másik, egy kolléga, egy igaz barát, aki vigaszt nyújt neked. Mindig, minden nap. Otthon is, cseten. Amit a párod tett, teljesen indokolatlan! Becstelen. Hazug. Megalázó. Ezt add hírül az egész környezetedben.

Férfi: Rájössz, hogy elveszítheted a családodat. A feleségedet, a gyerekedet. Légy kétségbeesett és dühös, hogy az a nő, akivel együtt élsz, SEMMIT nem tesz kettőtökért! Légy olykor depressziós, mogorva, máskor végtelenül kedves, kiszámíthatatlan.

Nő: Látod, hogy a férjed megváltozik. Kapálózik. De te már döntöttél. Ne engedd, hogy befolyásoljon. Még ha most egy időre jó is lenne megint mindent, te is tudod, hogy ez nem végleges. Csak fél! Te légy erős. Ott az a másik férfi, aki szeret. A párod már nem érdekel. Ami történt megtörtént. Mennie kell. Néha láthatja a gyereket. És mivel Te vagy a gyerek anyja, és ő megcsalt (te ugye ártatlan vagy), egyértelmű, hogy a lakásból is mennie kell. Látni se akarod többé!

Utolsó figyelmeztetés! Idézzétek fel az összes titeket ért sérelmet. Csak a másik hibájára koncentráljatok. A válás kemény dió! Ez egy háború! Győznötök kell. Ne válogassatok az eszközökben: hazugság, a másik bemocskolása, kiforgatás a vagyonából, a gyerek az apja/anyja ellen hangolása, stb. Mindent vessetek be! És ha majd túl lesztek rajta, legyetek büszkék magatokra! Mert amit véghezvittetek, az az igazán emberhez méltó!

Aztán majd új élet kezdődik, új társatok lesz. Akivel MINDEN másképp fog alakulni!

A bejegyzés trackback címe:

https://csetlekbotlok.blog.hu/api/trackback/id/tr2913834042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál 2018.04.17. 10:03:35

@Szőkenőőő:

:))
Vagy mikor leszeletelik neki, meggondolja magát
-inkább a spár sonkából kérnék 20 dekát, az a prémium termék túl drága nekem.

:))
Nő meg hívja a biztonsági őrt :)

szociál 2018.04.17. 10:07:30

@Untermensch4:

"X forintnál több" az kb hány szelet felvágott ?
Mert hason szúrja magát ha leszeleteltetsz az eladó kisasszonnyal 5 vékonyat, mert te 100 pengőért vennél felvágottat :)
Vagy kitolod a határokat és 40 deka is lehet ? :)

Womb Raider 2018.04.17. 10:09:18

@Untermensch4: Most akkor tisztázzuk már... neked mi a fontosabb? Egy kapcsolat, ami mint ember kiteljesít, boldoggá tesz, vagy a mások előtti demonstráció?
Amúgy meg miért is kellene különböző dolgokat egy sablon /egy megnevezés alá szuszakolni? Másfelől, a társadalom miért ne dönthetne többségi akarattal arról, hogy mely együttélési formákat részesíti előnyben, mely együttélési formákat tartja társadalmilag kívánatosnak.. a társadalom kohéziójának és továbbélésének fentartása okán?

Womb Raider 2018.04.17. 10:13:17

@Untermensch4: Olvastam a linkelt írást, de erre az esetre nem érzem pontosan illeszkedőnek. A házasság intézményét mémnek fogom fel, és szelekcióját az evolúció végezte. Túlélt sok egyéb más formát .. nem feltétlen ez a legjobb, de ez alkalmazkodott az emberi közösségek elvárásaihoz..

Untermensch4 2018.04.17. 10:15:06

@Womb Raider: A házasság demonstráció. Én már teszteltem magamat, az adott szavam ugyanannyit ér papírral és anélkül is.

A néhány éven belül nagy számban válással végződő házasságok tartják fenn a társadalom kohézióját? Azt hittem a pszeudo-közösségi tudat (=nemzethez tartozás).

Untermensch4 2018.04.17. 10:18:42

@Womb Raider: "nem feltétlen ez a legjobb, de ez alkalmazkodott az emberi közösségek elvárásaihoz."
A monogám házasságokban ezért olyan ritka a megcsalás... oh, wait... :)

Ha "emberi közösség" alatt egy magát túlnyert és hatósági jogkörrel, önlegitimációval az embereket terrorizáló szektát értesz (kartelezve a földbirtokos-fegyveres arisztokráciával) akkor stimmel. De észak.koreához is alkalmazkodott kb 22 millió ember, akkor az is okés.

Untermensch4 2018.04.17. 10:21:50

@szociál: Tudom hogy jól fizet a modellkedés de ha az adott étkezésre a kltségkeret X+Y Ft amiből két zsömle Y, a maradék elkölthető pedig X (és vki nem híve a fogyasztási hitelnek), akor a felvágott nem kerülhet többe X-nél. Kevesebbe igen. A dolog szerencsejáték- és a boltos részéről ügyesség-faktora hogy mennyire tudja megközelíteni X-et.

Womb Raider 2018.04.17. 10:47:13

@Untermensch4: Hihetted azt... más meg másban hitt.. nem mindenki olyan magasan képzett ideológiailag, mint kend.

Ám továbbra sem értem, miben vagy gátolva (mert hogy mások kéretlen prókátoraként tevékenykedsz, az nyilvánvaló)
Te nem valamiért, inkább érezhetően valami ellen küzdesz.

"De észak.koreához is alkalmazkodott kb 22 millió ember, akkor az is okés."
Kért valaki arra, hogy megváltsd a világot?

Womb Raider 2018.04.17. 10:48:39

@Womb Raider: Úgy állítod be magad, mint aki a sokszínűséget támogatja, ám fura az a sokszínűség, ami úgy indul, hogy minden más színt törlünk a papírunkról..és a nekünk tetszőkkel öntjük le a lapot.

Womb Raider 2018.04.17. 10:51:51

@Untermensch4: A közös értékrend része, hogy kísérletet teszünk..aztán van, aki elbukik, feladja, mert mondták a hangok, hogy nem is trendi..
A buziházasság vajon előrelépés lenne? Vag ycsak egy másféle kudarc? Vagy, ha a poligámia megtűrt, akkor egye fene, nem irígyeljük más hitét, nem köpjük le, nem tesszük gúny tárgyává? A magányosság, az atomizált társadalom vajon életképes? Megannyi kínzó kérdés..

incognito ergo sum 2018.04.17. 11:03:35

@csetlekbotlok.blog.hu:

ha összefutunk, viszek magammal egyet, mintának.

Pl. jövő pénteken (ápr 27 hajóllátom) délután/este szentendrén a dunaparton az úgynevezett kacsakő közelébe szervezünk egy eszemiszomot (bográcsfőző verseny, sörözés ilyesmi) az szerintem alkalmas lenne, tér és idő is lesz ilyesmire. Gyerekek is elférnek.

Untermensch4 2018.04.17. 11:06:25

@Womb Raider: Mst szándékosan csúsztatsz vagy tényleg ennyire félreérthető vagyok?
NEM akarom eltörölni egyik vallás monogám házassági szokásá sem.
NEM tartom igaz állításnak hogy nincs monopólium amikor van. Mert nincs lehetőség arra hogy a monogám polgári házassághoz hasonlóan poligám házasságok is köttessenek.
A monogámia egykor lehet hogy előrelépés volt de manapság elöregedő korfás társadalom az eredménye (csak hogy átvegyem a kollektivista érvelésedet).
A poligámiáól milyen logika mentén következik a magányosok atomizált társadalma?
A sokszínűség az egyszínűség monopóliumának megszűnésével jár, a "törlés" annyiban találó hogy a sokszínűség helyett a nullaszínűség sztem jobb mint az egysínűség (mármint a POLGÁRI házasság tekintetében).
Téged kért vki arra hogy megváltsd a világot a buziktól és a poligámoktól?

Azért is említettem a nemzetet mint pszeudo-közösséget mert van némi párhuzam a (polgári) házasság intézményével. Azóta nőtt sokat a feszkó hogy területi monopóliumú heterogén nemzetállamokra ("nemzet-monopólium") vágynak "az emberi közösségek". A többes nemzeti identitás pedig minimum gyanús...

szociál 2018.04.17. 11:12:38

@Untermensch4:

A Z-t kihagytad, tudod az a kakajó, a kokainod, a speeded :)
Szóval hogy hozod ki költséghatékonyan ha Y-ra és X-re van csak kereted, de a lényeg a Z ?
Élj a mának, legyen Z napod ! :)

Kovácsné · http://kovacsne.blog.hu 2018.04.17. 11:14:33

@szepipiktor: Gyereknevelés vonalán: nincs olyan, hogy adott módszer minden gyerekre működik. Nálad bejött a különaltatás. Tök jó. Nálunk bejött, hogy az első évben a gyerek a szobánkban aludt (ilyen idős gyerek mellett teljes lelki nyugalomban lehet szexelni, mert alszik, mint a tégla, plusz az éjjeli felkelés annyira redukálódik, hogy szaladgálás helyett félálomban átemelem magamhoz az ivadékot, megszoptatom, megveregetem a hátát és kész). Az is bejött, hogy a rémálom periódusban (3 éves kor körül) a gyerek nyugodtan jöhetett hozzánk aludni, ha rosszat álmodott (fél év alatt lecsengett az egész). Nekünk is tök jó. Ha nincs fektetéses hiszti, minimális az éjjeli üvöltés, a gyerek relatíve nyugodt és vidám (nyilván nem 100%-ban), a szülő meg relatíve kipihent (nyilván megint csak nem 100%-ban), akkor működnek a dolgok, az meg a család magánügye, hogy ezt a csodát hogyan érte el (:

Brained 2018.04.17. 11:25:44

Egyszerűen tökéletes! Akár rólam is írhattad volna, kivéve a válási részt. Mi azt tényleg igazi szeretettel oldottuk meg. Azóta is jó a kapcsolat, De a férfi női kapcsolat az szóba se jöhet.
De gondolom saját példából írtad.

Untermensch4 2018.04.17. 11:35:49

@szociál: Első eset. X és Y a Z mint legelső tétel után fennmaradó keret. :)
Második eset. Amikor már csak kisbetűk voltak az egész költségvetésben, "pót-Z"-vé előléptettem a zöldteát (nem AZ a zöld...) :)

szociál 2018.04.17. 11:50:03

@Kovácsné:
Vannak kommunák is , mint pl a Fény gyermekei akik a kis lurkók, meg az ivarérett csimóták között szexeltek, apa, anya mindenki mással, milyen szép is a vallás ilyenkor :)

De viccet félre téve, akinek a kölke 3 éves korig sír, utána meg bejár az ágyba a szülőkhöz elég nehéz a kivitelezése az aktusnak, meg hulla fáradtan nem csak az anya nem akar dugni, de még apa se képes rá.
Dadával lehetne megoldani esetleg, vagy a túró tudja hogyan.

@Untermensch4:
Zöld tea nem fini, és a fekete se, csak gyümitea jöhet szóba nálam.
De inkább kakaóval váltanám ki .

Womb Raider 2018.04.17. 11:52:30

@Untermensch4: Továbbra sem értelek... azt mondod, a házasság puszta formalitás, demonstráció... mert te azzal vagy anélkül ugyanaz az ember maradsz. Akkor mi a ráknak töröd magad azért, hogy magad vagy mások számára megszerezd a demonstráció jogát? Főleg, hogy azt amúgy soha senki nem vette el. Kivonulhatsz a város főterére és a pároddal kézenfogva mindenkinek elmondhatjátok, hogy ti egy pár (vagy akár egy tucat) vagytok. Akár minden nap megteheted.

Mi az a jogod, ami jelenleg korlátozva van? Ha bírod, négy nőt is elszállásolhatsz, ha a férfiúi kötelességeid teljesíted, mindenki boldogan élhet. Lehet 38 gyereked 24 anyától... se ők, se te nem fogtok hátrányt szenvedni. A juttatásokat mindegyik gyereked megkapja, sőt, még többet is kap, mint egyedül álló szülő gyermeke.

"Téged kért vki arra hogy megváltsd a világot a buziktól és a poligámoktól?"
Senki... mert úgy látod, hogy harcban állnék velük? Most nagggyon mellé lőttél..de ez nem ezen blog témája.
Csak azt írtam, hogy szükségtelen plusz jogokat biztosítani azért, mert valaki nemi identitása, vagy családképe eltér a többségétől.
Mindenki olyan módon él, egyedül, vagy társsal, társakkal, ahogyan kedve tartja.
Házasságnak nevezett közösség férfi és nő között köttetik, élettársi kapcsolat tetszőleges nemű/nemidentitású felek között...a társadalom által elfogadott jog intézménye mindkettőt elismeri. Miért kéne almának nevezni a paradicsomot és a kápásztát is? A poligámiát (sajnos, vagy sem) a társadalom utasítja el, nem csak a romkat, de kb az összes egyház (a mormonokat is idevéve.. és a nyugaton 'járatos' vallásokat figyelembe véve)
Viszont az nem tiltott, hogy keress helyet, ahol a te normáid, elvárásaid szinkronban vannak a többségével, bármilyen tekintetben. Pl. lehetsz muszlim! ..és élhetsz a vidám közel-keleten.
Szép, hogy kiállsz egy azért legyünk őszinték, marginális csoport érdekeiért, de ne lepődj meg, hogy a többség nem vevő erre.

Womb Raider 2018.04.17. 11:55:56

@szociál: "De viccet félre téve, akinek a kölke 3 éves korig sír, utána meg bejár az ágyba a szülőkhöz elég nehéz a kivitelezése az aktusnak"
Van konyhaasztal, fürdőszoba, hinta a kertben... :) éljen az innováció..Esetleg át kell sunnyogni a kiürült gyerekágyba..

"Dadával lehetne megoldani esetleg, vagy a túró tudja hogyan."

A dada helyettesítené valamelyik felet, esetleg beszállna harmadiknak.. ne adj isten..a dada hátán??

Untermensch4 2018.04.17. 12:03:19

@szociál: Minden tea finom ha elég sok benne a zukker :)

Untermensch4 2018.04.17. 12:10:43

@Womb Raider: A mormonoknak atöbbnejűséget elutasító "belső utasítását" olvasd el "magyar szemmel"... :)
A mormonok a militáns protestáns usa szövetségi kormányával nem akartak több konfliktust miután egyszer már megadták rájuk missisipiben (nem is szövetségi szinten) a kilövési engedélyt mint az indiánokra vagy a bölényekre... az nem elfogadás ha fegyverrel fenyegetnek.

" szükségtelen plusz jogokat biztosítani azért, mert valaki nemi identitása, vagy családképe eltér a többségétől"
De kevesebb jog "biztosítása" frankó... ezért nem érted. Ugyanaz a logikád, "a túlerő joga". Ezért néznek téged többen (nem én) szektás fideszesnek.

szociál 2018.04.17. 12:26:32

@Womb Raider:

De pont az a baj hogy hullák a szülők, mert éjjel is babáznak, vagy ha nem babáznak, akkor beront a kölök hogy fosik minden árnyéktól, meg villámlástól, ha az anya ilyenkor nem erélyes akkor lőttek a szexnek.
A dada az más, ők rondák :)
A bébiszitterekről beszélsz, ők mind szőkék és nagy csöcsű ponpon lányok :)

Womb Raider 2018.04.17. 13:06:38

@Untermensch4: Ismerem a mormonok kanosszáját de nekem az jött le belőle, hogy a túlélés érdekében feladtak egy amúgy csak cicomául szolgáló "demonstrációt": Aki akar és tud(!) az 3-4 feleséget is bevállalhat. A fiamat egy Utahból, Provo-ból ideszármazott lány tanította angolra. Mesélt ezt-azt.
Nekem nem az jött le belőle, hogy egymást törnék a nők egy-egy pasas háremébe tartozásra vágyva... szóval inkább kikopóban van a szokás, ami ugye nem is baj, hiszen egy egyház startupja volt csupán :)

Egyébként a többnejűség elfogadottá válik, midőn a populáció nemi egyensúlya megbillen (mondjuk egy vérgőzös háború után) aztán minden szépen visszarendeződik a normál üzletmenet medrébe. Egy seggel a legtöbben egy lovat ülnek meg..

"De kevesebb jog "biztosítása" frankó... ezért nem érted. Ugyanaz a logikád, "a túlerő joga". Ezért néznek téged többen (nem én) szektás fideszesnek."

Rosszul teszik..de ez azért ugye nem az én hibám? Főleg, hogy nem Magyarország az egyetlen hely ahol a szabályok semmivel sem másabbak és nem a fidesz volt idehaza az egyetlen kormány, ami nem tett ennek megváltozásáért? A bejegyzett élettársi kapcsolat adott, az azonos neműek házassága már kevesebb helyen, a poligámia a modern, nyugati társadalmakban nagyjából sehol nem elfogadott. Pedig ezen helyek többsége nem fidesz fennhatóság. Affenébe... pedig a fidesz megérdemelné, hogy ezért IS gyűlöljük.. vagy bármiért.

Továbbra sem tudom, milyen jogoktól vannak megfosztva és kik?

szociál 2018.04.17. 13:41:25

@Womb Raider:

Szerintem minden férfi álma hogy Mormon legyen egyszer valaha :)

Csak a sister wife-ok ne legyenek túl rondák :O
Ha egy roma nő leszülhet 7 gyereket, akkor miért baj az ha egy poligámiában élő mormon közösség nagyüzemben termeli le őket ? :)
Nem kényszerből mennek a pasihoz hozzá, hanem saját akaratukból.
Az írások szerint se, drogot, se alkoholt, de még kávét se fogyasztanak, egyetlen élvezeti lehetőség a szex, szerintem én kibírnám kávé nélkül ha minden napra jutna egy menyecske ;)

Szerintem a Csetiblog amazonjai is bevállalnák ha a Férj úgy nézni ki ahogy egy pasinak ki kell néznie ;)
Annyira nem lehet rossz osztozni valakin, pláne ha előre meg van beszélve hogy oktondi dolog :))

szociál 2018.04.17. 13:51:29

Persze ha nem szűk családként, hanem szektaként működik a dolog, vallásként törvények szerint akkor gáz az egész.

Womb Raider 2018.04.17. 13:52:01

@szociál: Ha valaki egyszer azzal vádol, hogy kishitű, önbizalomhiányos vagy, akkor azonnl kérd ki magadnak! ;)

Womb Raider 2018.04.17. 13:54:26

@szociál: Na, akkor ajánlhatok egy neked való sorozatot?

www.imdb.com/title/tt0421030/
Bill Paxtont az Isten nyugosztalja :(

szociál 2018.04.17. 13:56:30

@Womb Raider:

Nem magamra értettem, lehet Unti is a ti mormon deditek :)
Osszátok be ki melyik nap akar Untival, vagy Horkayval közöst ülni :)
Hétfő legyen a tiéd WR, amúgy is a legszarabb nap a héten, legalább felvidítod Untit.
Kedd Csetike ?
Szerda Szőkenő, mert ő hétvégén inkább karaokéézna.
Csütörtök Lukrészi.
Péntek SM :)

Szőkenőőő 2018.04.17. 15:08:43

@szociál: Most látom milyen jól leszerveztél minket szocika. A szerda pont jó is lenne, akkor nincs semmilyen programom általában.
Csak Untikával az a baj, hogy szétszednénk egymást miatta a csajokkal, és ezt nem vállalhatom be :D

szociál 2018.04.17. 15:37:10

@Szőkenőőő:

:)
Akkor az egyik leány kétszer is elkaphatja Untikát, nem erőszak a disznó tor :)

Burgermeister 2018.04.17. 16:08:40

@Womb Raider: "A swingernél legalább egyszerűbb a helyzet, mert csak két ember akaratát kell közös platformra hozni és célirányosan a szexuális igények kiszolgálását heylezi fókuszba. Mondhatjuk úgy, hogy az első lépcsőfok, ahol sokan megállnak, sokan hasra esnek , kevesek lépnek tovább.."
Pontosan hová kellene továbblépni?

Untermensch4 2018.04.17. 16:15:36

@szociál: "Szerintem minden férfi álma hogy Mormon legyen egyszer valaha :)"
Tilos a cigi, pia, a nők kövérek. A mesekönyvük igazolására pénzt nem sajnálva régészkednek de még nincs eredmény (mily' meglepő...). És ellopják a halottak lelkét miközben néha úgy viselkednek mintha a cia fedőszervezete (is) lennének...
konteo.blogrepublik.eu/2011/02/14/a-mormon-osszeeskuves/

Untermensch4 2018.04.17. 16:17:30

@Szőkenőőő: Sorsolgathattok is hogy ne legyen naptár-rögeszme. végülis nem gy rituálékhoz ragaszkodó szekta vagyunk... :)
Holnap szerda... ;)

szociál 2018.04.17. 16:44:13

@Untermensch4:
Hazugság !
Ők az igazi mormonok nézd meg szépen, én őket választom :)
thechive.com/2016/12/09/cute-freckles-vs-dirty-blondes-60-photos/

szociál 2018.04.17. 16:45:11

@Untermensch4:

Akkor Cseti megúszta hogy "keddi" :))

szociál 2018.04.17. 16:45:48

@szociál:
jah holnap szerda, akkor sajnos Cseti nem úszta meg, ma ő a soros Untikánál :))

Burgermeister 2018.04.17. 16:46:10

@szociál: Sztem tévedsz, nem szeretnék mormon lenni. És nem szeretnék ciklikusan ugyanazzal az 5-7 nővel lenni. Hosszutávon te sem! Inkább 2 hetente mással! :)

szociál 2018.04.17. 16:46:40

A holnapi poszt eme jeles napról szóljon, milyen volt az első tekerés a szektában :)

Womb Raider 2018.04.17. 16:48:15

@Untermensch4: "a nők kövérek."
Ez egészen biztos? :) vagy savanyú a szőlő(a villanyfényes..)
@Burgermeister: "Pontosan hová kellene továbblépni?"
Akár egy poliamor kapcsolat esetlegesen egy nyitott kapcsolat irányába. Azért a legtöbbeket a valóság sokkolja, még akkor is, ha a képzeletükben már oda-vissza százszor leforgatták életük pornófilmét..
De nem kell, csak lehet..

szociál 2018.04.17. 16:48:24

@Burgermeister:

Ne válogass !
Nekem megteszik a blogger lányok ;)
De SM-et kihagynám, mert ő nagyon akaratos :P

élhetetlen 2018.04.17. 17:02:22

@Womb Raider: Na, ez megint a semmive vezető „logikai” utad. @wannabebiker:ezt írta:
„de ha van egy közös cél, pl anyagi célok, gyereknevelés, sport, akármi, akkor a célra gondolva át lehet lendülni a nehézségeken. ”ezeket együtt kell kitűzni és nem a célokhoz kell pertnert választani.”. Ki mondta azt, hogy a célhoz kell parnert választani? Rajtad kívül senki nem beszélt arról, hogy azért házasodjon valaki valakivel, hogy legyen kivel pingpongozni, sőt aranyásáról sem. Egyszerűen megint lecsúsztál a sínről.

Womb Raider 2018.04.17. 17:26:06

@élhetetlen: Te kis huncut.. milyen fura, hogy pont ez maradt ki az idézetből:

"A közös célok alatt én nem csak a közös időtöltést értem, hanem azt, hogy a két fél életcélja is közel legyen egymáshoz, ha lehet"

Szóval ügyesen kivetted a kontextusából az idézetet és jöttél, hogy gyorsan kötekedj egy kellemeset. Mert nekem továbbra is ott van a sorok között, hogy meg kell próbálni a céljainkat és a leendő partner (az ő céljait) előrelátóan ősszepásszítani.
Lehet, nem így értette, de én ezt olvastam ki.

élhetetlen 2018.04.17. 17:37:17

@Womb Raider: „A buziházasság vajon előrelépés lenne?”. Neked ez lehet, hogy kínzó kérdés, pedig egyszerű a válasz. Azoknak az egyneműeknek, akik együtt akarják leérni az életüket, és pl. közösen nevelni gyermekeket, akár örökbefogadással, akár két férfi béranyával, akár két nő a spermamankból, azoknak bizony előrelépés lenne, és ettől még a te családod nem dőlne össze. Poligámia? Volt olyan munkatársam, aki négyszer nősült, és a negyedik házassága alatt még a második felesége szült tőle egy gyereket. Jó viszonyban volt minden feleségével, a feleségek is egymással, és azt mondta, hogy nagyon jó lenne legálisan együtt élni mindegyikkel, és az összes gyerekkel. Ha ezt megtehetné, akkor romba dőlne a te házasságod? Az meg nem kínoz téged, hogy vannak nők, akik húsz, harminc évig nős férfi „szeretői” voltak, és elfogadták, hogy a férfi nem válik, és, mikor a társuk (mert ennyi idő után az ő társuk is) haldoklik, akkor nem mehetnek be a kórházba elköszönni sem, mert a feleség nem engedi? Mert szerinted ez a dolgok egyetlen rendje?

LucretiaBorgia 2018.04.17. 17:43:03

@Womb Raider: na de pont te mondtad h a nyitott hazassag már nem házasság
...apolamor se azonos alapon
Most akkor merre az előre?

Womb Raider 2018.04.17. 17:48:40

@élhetetlen: Nem megy, igaz? Nem megy, hogy ne pár célzatosan kiemelt mondatból ne gyárts elméletet arról, hogy mit és hogyan gondolok én..
Ha elolvastad volna és értelmezted volna, amit Untival alkottunk, akkor most nem jönnél ilyen hülyeségekkel fárasztani.
Mondtam bárhol, hogy elítélem a poligámiát? Nem. (Sőt..) Tehát akkor mi a bajod? Mondtam valahol, hogy elítélem az azonos neműek kapcsolatát? Nem. Egyet állítottam: azt, hogy a társadalom korántsem ennyire rugalmas (és rohadtul nem számít én mit tartok jónak vagy rosszank) és lassabban fog változni, mint azt sokan elvárnák. Mesélj nekem olyan országokról az EU-n belül, ahol a poligám kapcsolatok legálisak.
Valamint nem kérdőjeleztem meg sehol, hogy ne élhetnének ilyen formában boldogan emberek, azt viszont leszögeztem, hogy érzésem szerint eléggé marginális probléma, nem igazán elterjedt .
Szóval utoljára: azzal vitatkozz amit leírtam és ne azzal, amit gondolsz, hogy én gondoltam. Vagy szakadj le rólam.

Womb Raider 2018.04.17. 17:56:44

@LucretiaBorgia: Basszus.. unom már, hogy bosszúállás gyanánt olyasmit igyekszel a számba adni, amit nem mondtam (írtam..) A nyitott házasságok jobbára kudarcba fulladnak. Ennyit írtam. Meg arról, hogy a swingerből akár tovább (nem előre... ha érzed az árnyalati különbséget..) lehet lépni és el lehet engedni a partner kezét. Ez lehet több (a bizalom kiteljesedése) de futhat zátonyra is a dolog, mert a partner leválik , kilép a kapcsolatból (tovább lép, más oldalán) Van akinek meg ez már nem fér bele, (esetleg nem is igényli) és csak a közös élményekre hajtanak, különösebb érzelmi kötelékek kialakítása nélkül mások irányába. Ezért ez messze kisebb rizikót jelent.. megnyugtató lehet a látótávolságon belül tartott partner..

élhetetlen 2018.04.17. 18:24:01

@Womb Raider: Na, most butuska, mit mondtál? "A közös célok alatt én nem csak a közös időtöltést értem, hanem azt, hogy a két fél életcélja is közel legyen egymáshoz, ha lehet". Ezt hagytam figyelmen kívül? Mert az volt még, hogy a közös cél segíthet átlépni a problémákon. Emlékszel, hogy mire válaszoltam? „Sport mint cél??? Vegyesváltóban indulni egy atlétikai eb-n??? Anyagi okokból házasodni? Ezt hívják aranyásásnak? :)”. „Szóval én jobban hiszek abban, hogy kellenek közös célok, feltétlenül, de ezeket együtt kell kitűzni és nem a célokhoz kell partnert választani”. Ez jó, nem kell előre egyeztetni alap dolgokat, összeházasodunk, és együtt kitűzzük a célokat. Az egyik Kanadába akar menni élni, a másik Magyarországon maradna, de nincs gond, majd kitűzzük a közös célt, ami ebben az esetben nincs. Na, befejeztem , mert ma már annyi marhaságot írtál, gyakorlatilag letaroltad a komment sort, hogy ezt már nem akarom követni.

Womb Raider 2018.04.17. 18:43:41

@élhetetlen: "Na, befejeztem , mert ma már annyi marhaságot írtál, gyakorlatilag letaroltad a komment sort, hogy ezt már nem akarom követni."

[wr ásít] Aztán áruld már el... mindig meg fogsz ugatni, amikor elmegyek az ólad előtt, vagy egyszer valaki felrúg és megtalálod a helyed? Annyira gagyi, hoz az atomcsapdás hülyeségeid kapcsán elszenvedett sérelmeidért folyton törleszteni próbálsz. :) További tartalmas és szórakoztató bölcselkedést.

élhetetlen 2018.04.17. 18:45:50

@Womb Raider: Nem, tényleg nem ismerem az egész életművedet, és hogy mit alkottál, (nem is akarom ismerni). Csak az ilyen utamba került kommentjeidre reagálok: „A buziházasság vajon előrelépés lenne?”…. Megannyi kínzó kérdés..” . Tetszik, vagy nem, azzal vitatkozom, amit leírtál. Ja, nem, csak megint kiemeltem valamit a mély gondolatfolyamatodból helytelenül. Biztosan. Ja.

Womb Raider 2018.04.17. 18:51:05

@élhetetlen: Szóval továbbra is tetszőlegesen kiragadott mondatokon kattogsz... :)

Én így csináltam volna.. " A buziházasság... kínzó..."

élhetetlen 2018.04.17. 19:01:30

@Womb Raider: Jaj, ez jó, ha már szóba jött. Az atomcsapdás sérelmeim. Komoly sérelmeket okoztál azzal, hogy minden jogos kérdésemre az volt a válaszod, hogy majd a tudósok biztosan megoldják. Kb. ennyit tudtál. Sötét vagy. „Aztán áruld már el... mindig meg fogsz ugatni, amikor elmegyek az ólad előtt, vagy egyszer valaki felrúg és megtalálod a helyed?”. És látom, előjött belőled az úrinő is. Csak így tovább!

élhetetlen 2018.04.17. 19:03:21

@Womb Raider: „Én így csináltam volna.. " A buziházasság... kínzó..."”. Mennyivel akarsz még hülyébb lenni?

Womb Raider 2018.04.17. 19:05:33

@élhetetlen: "Az is anyagi cél, ha elhatározzák, hogy mire a gyerekek felnőnek, összehoznak nekik egy-egy induló kislakást."

Hmm... ez nem valami közösen kitűzött cél?

"Barátnőmék még 55 évesen is befizettek valami terembérlésbe, ahova lejártak egy héten egyszer kosarazni, szintén amatőrökkel, úgy, hogy annyi ember volt a pályán, ahányan aznap lementek."

Ez is valami ilyesminek tűnik... persze az más, ha te írod..:)
Továbbra is úgy érzem, téged a revans, a kötekedés jobban motivál, mint a konstruktív vita/eszmecsere/beszélgetés.

Womb Raider 2018.04.17. 19:07:38

@élhetetlen: Jó, tehát már hazudsz is. Akkor részemről ennyi volt. Beszélgess magaddal. Ha továbbra is a másik szavainak kiforgatása, félremagyarázása a legfőbb eszközöd, akkor ahhoz teljesen felesleges asszisztálnom.

élhetetlen 2018.04.17. 19:46:40

@Womb Raider: „"Az is anyagi cél, ha elhatározzák, hogy mire a gyerekek felnőnek, összehoznak nekik egy-egy induló kislakást." Hmm... ez nem valami közösen kitűzött cél?”. Én azt mondtam, hogy ez nem az „aranyásás”, mint ahogy a zakkant agyadban megjelent. Nem kérdőjeleztem meg a közös célokat, sőt emellett érveltem, mint akár a nehézségeken is átsegítő dolgokon. Te már nagyon nem tudod, miről beszélsz, de ezt már megszoktam. Hol jön itt a revans? Egyszerűen csak zavar, ha valaki hülyeségeket ír.

élhetetlen 2018.04.17. 19:50:50

@Womb Raider: Jó, tehát már hazudsz is. Mit is hazudtam?

2018.04.17. 20:39:15

@Womb Raider: hogyhogy téged a mindennapi életed, munkád, barátaid, nagyvilág ennyire nem köt le, hogy egész nap és minden nap random ismeretlen emberekkel késhegyig menő vitákat folytatsz? De furcsa, hogy neked ez AZ Élet.
Az látszik, hogy intellektusban, tájékozottságban toppon vagy, de ezt ilyen módon váltod aprópénzre? új emberfaj a homo commentarius :-)

LucretiaBorgia 2018.04.17. 20:46:08

@Passiflora Incarnata: Golgotavirág (leforditottam, annyira okos vagyok ha van net) ez 10 pontos.
Persze lehet h ez csaladi kompromisszum: korlatlan cseteles, kommenteles....de hol van ilyenkor a hazassag. Ha kiderül h alkut kotott az ördöggel, h neki 48 orabol alljon a nap, ovást jelentek be az Égieknél.

LucretiaBorgia 2018.04.17. 20:55:26

@Womb Raider: Figyelj! Azthiszem elfáradtál. Kapkodvavolvashatod a kommenteket es kötözködsz.
Kiragadsz egy valmit es arra tamadsz.
Tudod miert zavaro ez?
Mert kivetelesen mérsékelt hangvetelű es őszinte elgondolkozast turöznek a kommentek, egy kivaló poszt alatt. Ne huzd le a szinvonalat, kérlek.
Lásd már be h neha idő kell hogy emésszen az elme. A tiédnek is kell/ene.

2018.04.17. 21:25:58

@LucretiaBorgia: :-)) Golgotavirágnak is lehet érteni... de a sintoista filozófiában, olyan inkarnáció, amiben már nem szerepelnek növények, csak az állatvilág.

Womb Raider 2018.04.18. 06:20:51

@LucretiaBorgia: Maradjunk annyiban, hogy nem én vagyok az, aki este kilenckor (meg hajnalban, adott esetben és a hét hét napján..) kommentel, csakhogy sértett önérzetét megnyugtassa. Mert a gonosz WR (szerinte) beszólt neki. És én vagyok, aki félreért, félremagyaráz, kapkodva olvas..
Nem fogom se veled, se mással egyeztetni az időbeosztásom, sem azzal elszámolni. Nem gondolom, hogy okom lenne rá. Megtettem, egyszer, kétszer, többször.. már unom.
Egyet kérek: jelülj meg egy időpontot, amikor letelt a büntetésem nálad és akkor majd beszéljünk.

@élhetetlen: " Jó, tehát már hazudsz is. Mit is hazudtam?"

Ott, hogy kissé leegyszerűsítetted az atomcsapdás vitát. Valahogyan úgy, hogy az jöjjön ki, a másik volt a hülye. Arra is emlékszel, ugye, hogy kb. tíz másik ember is ellentmondott az allításaidnak. Kötük energetikai szakember is.. de akit érdekel, ott megtalál mindent. Ez a továbbiakban nem a topik hatásköre.

"Egyszerűen csak zavar, ha valaki hülyeségeket ír."
Ebben kivételesen egyetértés van köztünk... akkor miért írsz hülyeséget, miért igyekszel belém kötni, ahol csak meglátsz? Hmm?

Szőkenőőő 2018.04.18. 08:13:11

Fontos infót tudtam meg ma reggel a facén:

Ozirisz és Izisz volt az egyiptomi mitológia leghíresebb testvér-házaspárja. Amikor Oziriszt fivére, Széth megölte és feldarabolta, Izisz elhatározta, hogy összegyűjti testének minden darabját. Csak a péniszét nem találta meg, mert azt megette egy krokodil. Attól kezdve, hogy egy isten pénisze került a Nílusba, a folyó rendkívül termékeny lett és életet hozott Egyiptom földjének. Izisz pedig agyagból formázott egy új nemi szerve testvérférjének és életet lehelt belé. Ez az első történelmi nyoma az orális szexnek.

Na, tudtátok? :D

csetlekbotlok.blog.hu 2018.04.18. 08:54:43

@Szőkenőőő: nagyon szeretem a mitológiai történeteket.
én spec nem tudtam, köszi hogy leírtad :)

szociál 2018.04.18. 09:52:39

@Szőkenőőő:

Remélem megfilmesítik hollywoodban, előttem a kép ahogy Jennifer Lawrance a kroki szájából kikapná Brad Pitt péniszét,de sajna nem sikerül, aztán elmegy korongozni és gyúr egyet agyagból , miután kiégette kipróbálja működik e, ez egy 5 perces jelenet lesz, ezt várom leginkább :)

Untermensch4 2018.04.18. 09:57:02

@Womb Raider: "a nők kövérek."
Ez egészen biztos? :)

- Hogy hívják a Brigham Young Egyetem udvarán sétáló sovány nőt?
- "Nem egyház-tag."

:D

Mondjuk az általam ismert szekták közül második kedvencem a mormonok mert ők legalább adnak a minőségi oktatásra és van humoruk (sztem az oktatásból is kifolyólag).

Untermensch4 2018.04.18. 10:01:09

@szociál: Tarr béla rendezhetne ötórás jelenetet is. Tarantino meg csak a leharapásig csinálná meg, utána a krokodilok és az istenek kiirtják egymást, azóta van vörös-tenger... :D

szociál 2018.04.18. 10:05:55

@Untermensch4:

Én a Tinto Brassos változatot nézném meg, abban kerek seggektől kezdve minden lenne ;)
Lynch filmjén meg azt se tudnánk mi micsoda, minden metafóra lenne :))

Szőkenőőő 2018.04.18. 10:13:35

@szociál: @Untermensch4: srácok srácok, az a hihetetlen skizo fantáziátok fog eccer a sírba tenni :D

Womb Raider 2018.04.18. 10:45:40

@szociál: :) Egyszer az kalózöbölben megtaláltam a teljes Tinto Brass életművet...két filje között éredemes egy-egy év szünetet tartani, mert elég ferdék :)

A pénisz-reszekció megjelent egy japán filmben is, de most a címe nem jön elő. A másik érdekes momentum a tojásokat tojó gésa volt.. hátha ebből összeáll valakinek :)

@Untermensch4: Nem ismerem az ízlésed, de bárcsak mindenki ennyire lenne dagadt :)
www.lds.org/church/news/young-at-heart-100-year-old-adviser-enjoys-teaching-young-women?lang=eng

Untermensch4 2018.04.18. 10:51:03

@Womb Raider: Ha jól tudom az egy mormon vicc volt. Nyilván mint vicc, túloz és egyúttal van alapja is.
Mint ez: "Nézd, ott jön két magyar. Az három politikai párt." :)

szociál 2018.04.18. 11:01:05

@Womb Raider:

Brasstól a Matilda és a Kulcs cukiság ;)
Simán tudnának versenyezni a Caligulával.

Szőkenőőő 2018.04.18. 11:02:53

@Womb Raider: Érzékek birodalma talán? Abban volt hogy levágja a lány a szeretője péniszét és napokig bolyong vele.

szociál 2018.04.18. 11:07:30

@Szőkenőőő:

Az Antikrisztusban meg a csaj levágja Defoe farkát, utána meg a csiklóját, és nem kicsit zoomol rá a kamera a műveletre :)

Womb Raider 2018.04.18. 11:31:33

@szociál: Dafoe szerszáma kapitális trófea.. :)

@Szőkenőőő: @Kulics: Bingó!!!
Valamikor az idők hajnalán egy egri bárban láttam videón... szó bennszakad, hang fennakad..az egyik taxis még vissza is tekertette kétszer, ..:(

Womb Raider 2018.04.18. 11:34:55

@Untermensch4: :) Ebben már több az igazság.

szociál 2018.04.18. 11:37:48

@Womb Raider:
Mi a seregben láttuk az étkezde mozitermében, vagyis azzá volt átalakítva, mert oda fért sok szoldzsör.
Gondolhatod mi volt az Érzékek birodalma után, reggelig matyiztak a bakák.
Nem szabad ilyen helyen ilyeneket :)
A brómos tea nem sokat ér :)

Szőkenőőő 2018.04.18. 12:57:30

@szociál: Jessszus, ezt az Antikrisztus filmet valszeg nem nézném meg!!!

Azért a seregben sem nóóóórmálisak, ennyi fiatal kukinak ilyen filmet leadni :)
Brómos tea, ez komoly??? :)

Első avagy Egetverő Arrogancia 2018.04.18. 12:58:04

@LucretiaBorgia: sok töprengés után magam is valami hasonlóra jutottam. 100 évvel ezelőtt a napi gondok leküzdése sokkal jobban összekovácsolta a házassagokat, mint manapság az érzelmek.
A házasság szövetség, hullámvölgyekkel és hegyekkel. És a hulllámvölgyekkel sokan nem tudnakmit kezdeni.....

Womb Raider 2018.04.18. 13:34:03

@Szőkenőőő: "Brómos tea, ez komoly??? :)"

"David Delvin, a netdoctor.co.uk szakértője szerint brómot valóban használtak valamikor az orvosok, főként olyan páciensek megnyugtatására, akik péniszoperáción estek át. "
Nem zörög a haraszt..ezek szerint. Csak itt a pénisz reszekció előtt kaptam brómot :)

Egyébként UL: www.urbanlegends.hu/2009/04/bromos-tea-kave-katonasag-kollegium/

Womb Raider 2018.04.18. 13:36:03

@Első avagy Egetverő Arrogancia: Napi gondok ma is akadnak.. csak vannak már menekülő utak..talán.

LucretiaBorgia 2018.04.18. 13:57:27

@Első avagy Egetverő Arrogancia: Annyi pontositast még, hogy én azt mondom, hogy pusztán a házasság mint osszarto keret valt tulhaladotta mert ha ket fel erzelmi szeretet alapu kapcsolata gajra megyakkor a keret is torik.
De, is szigoruan de. Szerintem a feladat az erzelmi es szeretet alapu kapcsolatot kell működőképessé tenni. És ez sokkal nehezebb, több figyelmet toleranciát igénylő feladat, a házassagi keretekt fenntartani, itt ott kitérőkkel. Persze ennek az uj elvárásnak a jelenlegi fogyasztasra cserélhetőségre sarkallo környezetben. Mindazonáltal meggyőződésem hogy ez átmeneti állapot. Meg fogjuk tanulni hogy ingoványos talajra hogyan épitkezzünk. Meg kell tanulni h azon az alapon hogy a házastársam vagy nem követelhetek semmit es pusztan ezert nem is vagy köteles tenni semmit. Pl. Se főzni, se szexelni, se bezarva elni es nem talalkozni a barataimmal pl. Két önállóan eletkepes leny tud kapcsolatban elni. Amugy ez a legnagyobb igazsag. Akár igeneljük a házasságot akár nem.

LucretiaBorgia 2018.04.18. 13:58:57

....mint a házassági kereteket fenntartani....
A mint kimaradt

Womb Raider 2018.04.18. 14:03:18

@LucretiaBorgia: "Két önállóan eletkepes leny tud kapcsolatban elni. "

Egészséges kapcsolatban. Erdős Márta írt valahol a komplementer partneri kapcsolatról.. az is érdekes megközelítés.

élhetetlen 2018.04.18. 16:41:45

@Womb Raider: Ne áltasd magad, nem vagy olyan „fontos”, hogy igyekezzek beléd kötni, ha meglátlak. Most csak annyi történt, hogy valaki leírt egy ártatlan mondatot, hogy a közös dolgok segíthetnek átlendülni a problémákon, és te erre írtál egy pikírt válasz, holmi EB-ről és aranyásásról. Erre írtam egy egyszerű válasz, hogy nem erről van szó. Aztán jöttél a kihagytam fél mondatot, nem mintha attól megváltozott volna, amit írtál. „az atomcsapdás vitát”. „Ez a továbbiakban nem a topik hatásköre.„. Eddig sem volt az, te hoztad fel. Nem zavar? És eljutottál az ólamig, meg a felrúgásig.
Most veled kezdjen el valaki értelmesen vitatkozni, ilyen dolgokról, „A bejegyzett élettársi kapcsolat adott, az azonos neműek házassága már kevesebb helyen,”, „Továbbra sem tudom, milyen jogoktól vannak megfosztva és kik?”. 24.hu/kozelet/2016/09/05/orokbefogadas-kegyetlenul-megnehezitik-a-homoszexualis-parok-dolgat/ „nem fogadhatnak közösen örökbe, nem vehetnek részt mesterséges megtermékenyítésben, az anya bejegyzett élettársa nem lesz automatikusan a születendő gyermek szülője”. Itt olyan dolgokról van szó, hogy ha két férfi, vagy két nő él élettársi kapcsolatban, és valamelyiknek sikerül örökbe fogadni egy gyereket, akkor, ha kivasalják az örökbefogadót egy zebrán, az élettársa nem nevelheti tovább a gyereket, állami gondozásba kerül, miközben egy házasságban a másik fél nevelheti tovább a gyereket, mert, ha nem közös gyerek, akkor is annak számít. Csak te nem tudod, hogy „milyen jogoktól vannak megfosztva és kik?”.
Jó, ezentúl igyekszem elkerülni, hogy szóljak hozzád, ha neked ez kényelmesebb. Nekem meg nem fontos. És, ha erre már nem írsz, akkor nem is válaszolok, és vége.

Womb Raider 2018.04.18. 17:09:43

@élhetetlen: "„az atomcsapdás vitát”. „Ez a továbbiakban nem a topik hatásköre.„. Eddig sem volt az, te hoztad fel. Nem zavar? És eljutottál az ólamig, meg a felrúgásig. "

Annyiban tartozott ide, mert azóta tart a bosszúhadjáratod. És attól messze többről volt szó, mint hogy én állítottam valamit és te nem értettél azzal egyet. Bármennyire is ezt a látszatod igyekszel kelteni. Kb. senki nem értett egyet az általad ott előadottakkal, de ennek szemléltetése nem hinném, hogy erre a topicra való lenne.

A témához...

Ezzel az erővel a hetero bejegyzett élettársi kapcsolatban élők ugyanúgy protestálhatnának, mert rájuk ugyanúgy és ugyanezen korlátozások érvényesek.

"az élettársa nem nevelheti tovább a gyereket, állami gondozásba kerül, "
És 20 perc múlva mint egyedülálló, ugyanúgy örökbe is fogadhatja.
" az anya bejegyzett élettársa nem lesz automatikusan a születendő gyermek szülője"
Ám ettől függetlenül "nem automatikusan" azzá válhat.. :)

És senkit nem érhet megkülönböztetés a nemi identitásából fakadóan..
orokbe.hu/2014/05/19/en-hetero-szulokkel-nottem-fel-megis-meleg-lettem/

Az igaz, hogy bárki szülhet gyereket, bárkivel együtt nevelheti(vagy éppen csak egy helyen élhetnek..), ha alkalmas, ha nem, (bár egy kritikus pont után ettől a jogától meg is foszthatják)de legalább az örökbefogadáskor vizsgálják már meg, hogy valóban alkalmas-e az adott pár egy gyerek normális körülmények közti felnevelésére. Nemi identitástől függetlenül..

Legvégül... nagyon rossz irányban tapogatsz, ha úgy gondolod, hogy ellenségesen viszonyulok a homoszexuális emberekhez.

élhetetlen 2018.04.18. 18:00:33

@Womb Raider: Értsd már meg, nincs semmilyen bosszúhadjárat, nem érsz annyit, nem vagy ellenfél sem. „Kb. senki nem értett egyet az általad ott előadottakkal”. De, voltak, akik megértették, amit mondtam. Most süllyedjek le a szintedre, és mondjam azt, hogy hazudsz? Szánalmas lenne.
A témához…Tudom, most megint csak kiemelek egy mondatot, de te írtad. „Ezzel az erővel a hetero bejegyzett élettársi kapcsolatban élők ugyanúgy protestálhatnának, mert rájuk ugyanúgy és ugyanezen korlátozások érvényesek.„ Csak az nem jut el az agyadig, hogy, ha őket ez a korlátozás zavarja, akkor összeházasodhatnak, míg az egy neműek nem. Na, valahol itt van az, hogy azt mondom, hogy képtelen vagy a logikus gondolkodásra. Hozol valamit, ami önmagában igaz, de köze sincs a problémához, amiről beszélünk.
„És 20 perc múlva mint egyedülálló, ugyanúgy örökbe is fogadhatja.„. Hogyne, egy örökbe fogadási procedúra nálunk 20 perc, azt a húsz percet kibírja a gyerek egy állami intézményben, kiszakítva a család maradékából is.
„Legvégül... nagyon rossz irányban tapogatsz, ha úgy gondolod, hogy ellenségesen viszonyulok a homoszexuális emberekhez.„ Nem tapogatok én semerre, legfeljebb reagálok az általad leírtakra. És belátom, azt is feleslegesen teszem. A te „logikád kikezdhetetlen…”. És most légy szíves, ne írd meg, hogy miben van igazad, és én miben hazudtam, mert nem érdekel.

Womb Raider 2018.04.19. 06:00:47

@élhetetlen: Milyen jogi korlátozás/korlátozottság az, amikor ugyanazon jogrendszer biztosít alternatívát ugyanazon célok beteljesüléséhez?

"Hogyne, egy örökbe fogadási procedúra nálunk 20 perc, azt a húsz percet kibírja a gyerek egy állami intézményben, kiszakítva a család maradékából is. "
Uristn... azért ne told túl.. az általad sugallt kép az, hogy a gyámhivatal állandóan ott strázsál az örökbeadott gyermekek mellett, ha valamelyik örökbefogadó elhal, akkor azonnal (kiadós gumibotozás után) kicsavarják az "özvegy" kezéből és azonnal száguldanak vele az árvaházba, ahol még aznap dobra verik és a legtöbbet ajánló új örökbefogadónak ki is árusítják.

Vagy te egészen pontosan ismered, miként is zajlik egy ilyen (legyünk őszinték..) nem túl gyakori eset kezelése? Esetleg az is elképzelhető, hogy vissza sem kerül állami gondozásba (egyéb okok hiányában) és úgy zajlik le a jogi procedúra? Lehet, hogy a gyámügyeseknek is van annyi gógyijuk, hogy egy jelentős traumát a gyerek életében nem tetéznek azzal, hogy elszakítják a gondozójától?

Másfelől... hetero párok ugyan ilyen esetben mit is tehetnek? Gyorsan , amíg ki nem hűl az elhunyt, tartanak egy posztumusz lagzit?

élhetetlen 2018.04.19. 11:16:19

@Womb Raider: „Gyorsan , amíg ki nem hűl az elhunyt, tartanak egy posztumusz lagzit?”. Neked tényleg baj van az agyaddal.

Womb Raider 2018.04.19. 11:57:23

@élhetetlen: Elég, ha te naggyon komolyan veszed magad...

notC 2018.05.03. 11:37:43

@csetlekbotlok.blog.hu: Gratula Cseti! Ez elég ütős kis írás volt :-)