Egyéjszakás kalandok
2018. július 18. írta: SzCsilla Szöcsi

Egyéjszakás kalandok

Csilla történetei

- Milyen emléket hoztál ma nekem?

- A második szeretkezésemet. 


bekotott_syem.jpg

Húsz éves voltam. Összesen kétszer csókolóztam addig, és egyszer voltam férfival. Az első csók és a második ugyanazzal történt, pár év különbséggel.

Az első csók... egész testemben remegtem. Még a fogam is vacogott a félelemtől. Ő felnőtt volt, én még kislány. És szerelmes. Csak nem belé. Elveszett. Gyámoltalan. Megsebzett. Hát megvigasztalt.

Akkoriban amúgy volt egy különleges képességem: láthatatlan voltam a férfiak számára. Ha 100 férfi közé bementem én, meg egy bányarém, tuti hogy mindegyik a bányarémbe szeretett bele. Nem tudom miért... Elméletileg minden adott volt. Külsőleg-belsőleg. Mégis haverként tekintettek rám. Jó haverként, akivel együtt lógunk, akár együtt is alszunk... De csak szigorúan alvás. Körülöttem meg mindenki ész nélkül fogyasztotta évek óta a pasikat. Én nem akartam. Csak szeretni.

Réka jurtája volt a hely neve. Elég furcsa társasággal kerültem oda. Mindegyik ötvenes elszállt művész. Ültem csendesen és csak pislogtam ki a söröskorsóm mögül. A figyelmem el-elkalandozott a beszélgetésről. Egészen a szemben lévő asztálnál lévő férfiig. Elképesztően vonzó volt. És én nem tudom mi történt, de többször rámmosolygott. Rám! Érted?

Aztán lezajlott ez a hihetetlenül elcsépelt jelenet köztünk. Kimentem a mosdóba, és épp neki is ki kellett mennie. A folyosón aztán összetalálkoztunk. “Nem ismerlek én valahonnan?”

Nem maradt sokáig, de mondta, hogy visszajön és jó lenne ha meg tudnám várni. Van kedvem?

Pár óra múlva csókolózva, nevetgélve, ölelkezve, boldogan sétáltunk az utcán. Fel hozzá.

Elhittem hogy ilyen van. Hogy ez lehet. Hogy meglátjuk egymást, és csoda történik. Első látásra szerelem. Durr, és bumm. Azt mondta, úgy néztem rá a poharam mögül, hogy… Én nem tudom hogy néztem rá. Elpirulva? Lopva? Csillogó szemekkel?

Egy szörnyű kék ruha volt rajtam. Ráadásul dupla. Bölcsész stílus. De neki tetszett.

Levetkőztetett. Beállított a kádba és megmosdatott. Finoman, lágyan gyomta rám a habot a szivacsból. Mikor kiszálltam óvatosan törölt meg.

A következő jelenet már az ágyban van.

Minden ami addig történt, a csók, a fürdetés, a simogatások, a mosolyok… olyan meseszerű, könnyed. Aztán snitt. Azóta is…. “Egész éjjel dugni foglak.”

A belémhatolás pillanatától már csak azt vártam, hogy vége legyen. Ütemesen kefélt. Ridegen. Lelketlenül.

Látom magam kívülről. Ahogy fekszem és hagyom hogy használja a testem. Látom őt, aki pár perc után elégedetten nyúl el mellettem. Behorpadt hasán izzadságcseppek csillognak.

Barátnője volt. És annak egy lánya. Együtt éltek. Ezeket elalvás előtt közölte.

Reggel sokáig matatott indulás előtt. “Menj csak nyugodtan.” Szólt. A lépcsőházban aztán megint eszébe jutott valami nagyon fontos. Nem adtam meg neki azt a szívességet, hogy némán eltűnök.

“Hol voltál?” Kérdezték otthon.

“A lányom egy kurva!”

Apám mindig azt mondta, hogy azt értékeljük, amiért megküzdünk. Az lesz fontos, amibe energiát fektetünk. De azt nem mondta, mit tegyek, ha senki soha senki nem akar küzdeni értem. Ha senkinek sem kellek.

Sajnáltak. Ez volt a teljes eszköztáruk.

A bejegyzés trackback címe:

https://csetlekbotlok.blog.hu/api/trackback/id/tr7514120829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csetlekbotlok.blog.hu 2018.07.21. 16:05:16

Elméletileg megjavították a szűrőt (a listás szavak maradtak). Letesztelnétek és visszaszólnátok?

szociál 2018.07.21. 18:02:24

@csetlekbotlok.blog.hu:

A szűrő lehet hogy jó, de sikerült lencsevégre venni hogyan gördeszkázol Csetike :)

www.marisapapen.com/stories/more-boarding-by-gary-breckheimer

M87 2018.07.21. 18:45:13

@csetlekbotlok.blog.hu: Valami nem kerek még a szűrővel.

M87 2018.07.21. 18:55:59

@Sadist: Bár nem nekem szól a válasz, de reagálnék erre:

"Valóban, kurva az, aki pénzért vagy valamilyen előnyért kefél (gyk. aki számára a szex eszköz, hogy megszerezzen valamit, amire amúgy nem volna képes vagy csak sokkal több befektetett idővel, munkával, energiával)."

Mivel a nőkre van kereslet lesznek olyanok közülük, akik a testi adottságaik lévén élni is fognak ezzel a lehetőséggel. És amíg férfioldalról nem kevesen vannak, akik fizetnek is érte, addig mindkét fél részéről életben van tartva ez a helyzet.

"Aki pusztán élvezetből teszi úgy, hogy kevés idő telik el a dugás és a pápá között, az simán ribi."

Hol érdekli érdekli ez az adott férfit, aki számára ott és akkor szintén csak alkalmi volt az adott nő, hogy milyen az életvitele? Aligha egy tartós kapcsolat kezdetét látja benne.

"Abban mi a teljesítmény, ha egy nő megdugatja magát? Férfiként még kurvázni is nagyságrendekkel nagyobb teljesítmény, mert időt és energiát kell áldoznod arra, hogy azt az egy dugásra jutó pénzt megkeresd.
Igazán megtanulhatnátok már, hogy ez nem kettős mérce, hanem két teljesen különböző játék."

Női részről sokkal könnyebb szexpartnert találni, ha fennállnak a megfelelő körülmények. Mivel megválaszthatja és meg is választja kivel lehet szex a jelentkezők közül. Választani azok közül tud, akik kezdeményeznek nála. Ha nem jönne össze senki még alkalmira se aligha forgolódik álmatlanul emiatt.
Hogy férfioldalról az teljesítmény, ha fizet a szexért? Ahogy vesszük. Ha például magas jövedelmű pozíciót ér el valaki szorgalommal a munkahelyén az teljesítmény. Az már az egyén lelkialkatán múlik él e ezen szolgáltatás igénybevételével. Annyiban tiszta lehet, hogy minden előre le van tisztázva. A férfi testileg jól érzi magát és a szolgáltató megkapja az előre megbeszélt összeget. Ha az idő és energia a megfelelő szolgáltató felkutatására vonatkozik az nem ugyanaz, ha társkeresőn vagy az életben próbálkozik. Utóbbi több időbe telhet.

M87 2018.07.21. 18:56:58

Az idézésbe is bele kellett moderálni tiltott tartalma miatt.:D

M87 2018.07.21. 19:02:30

@Womb Raider: "Mennyi most az emberi méltóság árfolyama, hogy a forint sávot váltott?"

Erről az illetékeseket kellene megkérdezni.:D
Ezzel kapcsolatban van egy könyv, ami a luxusprostituált világról ír.
Szalai Vivien: Hamis gyönyör
Nem olvastam csak a promócióban hallottam tőle rádióban, hogy a nő, akiről írt nála 1000 Euró az óradíj, aki volt Dubaiban is. A könyv 2010-ben jelent meg. Nyomokban valóságot tartalmaz.:D

M87 2018.07.21. 19:07:57

@Womb Raider: "Jó, talán van benne igazság.. csak a pasik jó része megfeszül, hogy ő dominálja/irányítsa a helyzetet/a kapcsolatot. Beparázik, ha a nő egyértelműen metakommunikálja a vágyait/elképzeléseit.
Az meg külön történet, hogy a pasik hajlamosak bolhából elefántot csinálni. Rámososlyogsz és 5 perc múlva neked nyomja a farkát a metrón.. "

Vannak szélsőséges esetek, viszont szerintem helyzet és hangulatfüggő lehet a női vágyak kimondása utánra adott férfi reakciója.

M87 2018.07.21. 19:13:01

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Úgy, hogy ez csak a női legendákban egyéjszakás, valójában nem az. Sőt rosszul számoltam, mert valóban van 13 egyéjszakás és mellette 10 sokhetes.

Hosszútávú kapcsolatok és a sok szex, egymás taszítói igen sok esetben.

Mint a klasszikus kérdés a bevallott szexpartnerek számáról. Ha nő mondja szorozd meg hárommal, ha férfi ossza el hárommal?:D
A saját valóságként megélt élmények belejátszanak, hogy az egyén értelmezése szerint mi számít bele a szexbe.

csetlekbotlok.blog.hu 2018.07.21. 19:40:42

@M87: mi a baj vele? Szavakat nem enged? Betűt kihgyva le tudod írni, melyik szóval volt gond? Köszönöm

Neytiri1 2018.07.21. 19:51:27

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):
Odaadod? - Mit?
Összeset? - Mennyi van?
Élvezhet? - Nem emlékszem, hogy olyat írtam volna, amin el lehet élvezni, aki mégis, az szerintem egy gyufásdoboz feliratán is tud, nincs benne érdemem :)

M87 2018.07.21. 20:06:31

@csetlekbotlok.blog.hu: Közben kiderült, hogy a ribi szinonímája volt a r_banc csak akkor még beírhatta akitől idéztem.:D

csevely 2018.07.22. 02:12:19

@csetlekbotlok.blog.hu:

Megkerestem, mert végtelenül tetszik az egész Manu Chao dal, a szöveg és értelmezései.
www.youtube.com/watch?v=ZivK8PmxPWQ

Ott sem fenékig egyértelmű a dolgok megítélése.

szociál 2018.07.22. 08:48:10

@csevely:

manucsaoval kilehet kergetni engem a világból, kb mint a Ladánybene 27-el :O

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.07.22. 10:02:25

@Neytiri1: Téged, neki adlak, nem kellesz, csak a szöveged az örökmozgóhoz.

Sadist 2018.07.22. 17:45:12

@csetlekbotlok.blog.hu: "persze az is egy verzió, hogy megmondom hogy szeretnék vele randizni."

Na, ez a helyes verzió. Benne van a pakliban, hogy nem lesz viszonzott a dolog, de még mindig sokkal őszintébb és nyíltabb, ráadásul nulla a félreértés lehetősége.

"(ezt egyszer utolsó kétségbeesésembe megettem... az illető, akivel együtt nyaraltunk kettesben, együtt aludtunk összebújva - itt sem történt semmi stb hirtelen eltűnt és többé nem beszéltünk... mondjuk ő évekig nagyon fájt)"

Üdv a való életben! Igen, szar érzés, amikor nem úgy jönnek össze a dolgok, ahogy az ember szeretné. A lányokat is arra kellene nevelni, hogy kommunikáljanak nyíltan, kezdeményezzenek, kapjanak visszautasítást már kora tizenéves korukban, mint a fiúk és tanulják meg feldolgozni magukban.
Elvégre emancipáció és jogegyenlőség van.

Sadist 2018.07.22. 17:47:36

@Arslab: Sőt, olyan is van, hogy valaki ráfekszik egy éles repeszgránátra és túléli.

Neytiri1 2018.07.22. 17:47:45

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Nem.
Nekem múlt, mert már leírtam.
Neked jelen, ha erre rejszolsz.
Neked adtam - önzetlenül, szívesen.

Sadist 2018.07.22. 18:18:53

@csetlekbotlok.blog.hu: "itt ugye a következő pontokat határozták meg az úriemberek, mint probléma a több partnerrel nő részéről
1. ha más megkaphatta "ingyé", micsoda igazságtalanság, hogy neki meg energiát kéne befektetnie (érsd kapcsolatban lenni, azaz energia, érzelmek, idő stb)"

Vicces, hogy az igazságosság alapú erkölcs (justice based morality) milyen távol áll a nők értékrendjétől egészen addig, amíg nem kedvez nekik, mert akkor hirtelen az lesz a mérvadó :D Lásd pl. egyenlő munkáért egyenlő bért.

De fordítsuk meg a kérdést! Azt mennyire éreznéd helyesnek, hogy egy neked tetsző pasas az előző x nőjére annyi időt, energiát és anyagiakat fordított, mint egy-egy feleségre, te viszont valódi feleségként semmit nem kapnál?

"2. az a nő, aki több partnerrel volt, állítólag statisztikai adatok szerint nem képes kötődni, szeretni"

Nem nem képes, hanem kevésbé képes.

"(sztem meg nem a partnerek száma számít ezen a téren, hanem ilyen típus-e valaki, vagy sem... én pl egész ügyesen tudtam a férjemhez kötődni és minden jóban és nagyon sok bajban mellette állni, több mint 10 éven át, pedig több partnerem volt előtte, mint 2)"

Aki meg szűzen megy férjhez, az nagyobb eséllyel fog a 10. év után is kitartani a férje mellett. Ez statisztikai tény, ami nem azt jelenti, hogy ha valaki sok partnerrel a háta mögött megy férjhez, az biztosan válni fog és azt sem, hogy aki a tisztaságát megőrizve házasodik, az élete végéig a férje mellett marad.

Plusz ott van az a jelenség is, hogy a nők az aktuális pasas tulajdonságait mindig az előzőek közül ahhoz hasonlítják, aki az adott dologban a legjobb volt. Így aztán a partnerszám növekedésével a jövendőbelivel szemben támasztott elvárások is egyre csak nőnek.

Sadist 2018.07.22. 18:21:45

@notC: "Nem az lenne az egyenjogú, ha a nők is fizetnének a szexért? Hogy most közvetve, vagy közvetlen, már más kérdés :-)"

Rengeteg nő számára az maga a fizetőeszköz, így kicsit paradoxon, hogy a fizetőeszközért fizessenek :)

csetlekbotlok.blog.hu 2018.07.22. 18:29:59

@Sadist: nem tudok visszamenni az időben. A "randiznál velem?"korszakba. Akkor kellett volna beszélgetnünk, lehet ügyesebb lettem volna.
Ha több párod volt, viszont mondhatod, igen, van összehasonlítási alapom, ezért választottam őt páromul, mert ő az, akivel le akarom élni az életem.a szűzben meg felmerülhet, vajon mással is ilyen? Ez is egy lehetséges verzió, nem?

Sadist 2018.07.22. 18:32:47

@SzCsilla Szöcsi: Ott csúszik félre az egész számolásod, hogy csak az aktusok számát veszed figyelembe, a sok partnerrel járó pszichés károsodást már nem, pedig az az, ami sokkal súlyosabb egy sok brokit fogyasztott nőnél.

Ha van két autó, mindkettőben 300000 km, az egyik első tulajtól, aki garázsban tartotta, rendszeresen karbantartotta és hordta szervizbe, a másiknak pedig volt 15 korábbi tulaja a balfa$z hétvégi sofőrtől kezdve a boyraceren át a műszaki analfabéta pizzafutárig, te melyiket vennéd meg?

Sadist 2018.07.22. 18:43:24

@Arslab: Már megcsinálták.

www.youtube.com/watch?v=gxyySRgrYsU
www.youtube.com/watch?v=QBtF3I7fDfU

Egyáltalán nem meglepő eredmény született :)

Sadist 2018.07.22. 18:47:32

@M87: Írtál fél oldalnyi szöveget, de nem mondtál semmit.

Sadist 2018.07.22. 18:53:57

@csetlekbotlok.blog.hu: "a szűzben meg felmerülhet, vajon mással is ilyen? Ez is egy lehetséges verzió, nem?"

Igen, mert lehetősége van kifarolnia a kapcsolatból és másik partner után nézni. Ha a döntése egyszeri és megmásíthatatlan lenne, akkor boldogabb lenne a választásával, mert úgy működik az emberi psziché, hogy amit nem tud megváltoztatni, ahhoz alkalmazkodik és megszereti.
www.ted.com/talks/dan_gilbert_asks_why_are_we_happy

Mia and me 2018.07.22. 21:50:22

@Sadist: "Aki meg szűzen megy férjhez, az nagyobb eséllyel fog a 10. év után is kitartani a férje mellett. Ez statisztikai tény, ami nem azt jelenti, hogy ha valaki sok partnerrel a háta mögött megy férjhez, az biztosan válni fog és azt sem, hogy aki a tisztaságát megőrizve házasodik, az élete végéig a férje mellett marad.

Plusz ott van az a jelenség is, hogy a nők az aktuális pasas tulajdonságait mindig az előzőek közül ahhoz hasonlítják, aki az adott dologban a legjobb volt. Így aztán a partnerszám növekedésével a jövendőbelivel szemben támasztott elvárások is egyre csak nőnek."

ez így leírva akkor azt jelenti konkrétan, hogy aki szűz az nagyobb arányban "igénytelen", hiszen nem tudja mi az ami neki a "piacon " jár vagy járhat, aki meg több pasival volt, ott nőnek a leendő áruval kapcsolatos igények.
Csak hogy "piacozzunk", ahogy a pasik egy része szokott....
Így ugye a nő szempontjából mégis az lesz a jobb ha életreszóló "árut" válogat, akkorra tudja, hogy mi a választék, és ne elégedjen meg az elsővel csak azért mert az volt az első kofa a piacon.

(nyilván túl sokáig válogatni se jó, hisz akkor meg az összes kofa sandán néz majd hogy na ennek egyikünk portékája se jó, akkor a vevő a kukacos ;-) )

M87 2018.07.22. 22:11:37

@Sadist: "Írtál fél oldalnyi szöveget, de nem mondtál semmit."

Azért a semmiért nem koptatnám az ujjaim, ha már ide írok. Tőled nem ilyen rövid reakcióra számítottam a többieknek írt válaszaid kifejtéséhez képest. Lehetséges, hogy szelektíven olvastad el és nem mentek át azon mondataim, amiket válasznak szántam? Ezt csak te tudhatod. Legalább írd le, hogy melyek azok a mondataim, amivel nem értesz egyet és érdemben reagálni tudjak.

"Már megcsinálták.

www.youtube.com/watch?v=gxyySRgrYsU
www.youtube.com/watch?v=QBtF3I7fDfU

Egyáltalán nem meglepő eredmény született :)"

A videókat láttam régebben is. Erre jó esetben hamar rájönnek az emberek. Különösen a fiúk jó esetben már kamaszkorban. Nem mondott újat a kísérlet. Olyan is volt, hogy internetes társkeresőn randizott 5 nő és 5 férfi az egy beépített női illetve férfi személlyel. A személyes találkozón a beépített férfi és nő el lettek maszkírozva és a fotóikhoz képest kövéren jelentek meg a helyszínen.

"Igen, szar érzés, amikor nem úgy jönnek össze a dolgok, ahogy az ember szeretné. A lányokat is arra kellene nevelni, hogy kommunikáljanak nyíltan, kezdeményezzenek, kapjanak visszautasítást már kora tizenéves korukban, mint a fiúk és tanulják meg feldolgozni magukban.
Elvégre emancipáció és jogegyenlőség van."

A visszautasítás senkinek se esik jól abban a pillanatban és demoralizáló lehet. Ez egyéni és helyzetfüggő. Személyes ismertségnél, ha jobban ismerik egymást az fájóbb lehet, mint ha csak eltűnik az, akit a neten ismertél meg. Az egyértelmű kommunikáció lenne jó, de mindenki másképp dolgozza fel. Viszont vannak jelek, ha a visszautasító fél nyíltan nem mondja ki, hogy a másik nem érdekli. Ez nemtől független. Itt is az van, hogy ki csinálja és nem a mit.

M87 2018.07.22. 22:24:58

@Mia and me: "ez így leírva akkor azt jelenti konkrétan, hogy aki szűz az nagyobb arányban "igénytelen", hiszen nem tudja mi az ami neki a "piacon " jár vagy járhat, aki meg több pasival volt, ott nőnek a leendő áruval kapcsolatos igények.
Csak hogy "piacozzunk", ahogy a pasik egy része szokott....
Így ugye a nő szempontjából mégis az lesz a jobb ha életreszóló "árut" válogat, akkorra tudja, hogy mi a választék, és ne elégedjen meg az elsővel csak azért mert az volt az első kofa a piacon.

(nyilván túl sokáig válogatni se jó, hisz akkor meg az összes kofa sandán néz majd hogy na ennek egyikünk portékája se jó, akkor a vevő a kukacos ;-) )"

Azért már tizenéves korban megvannak azok a külső jegyek, amik jó eséllyel meghatározzák, hogy milyen típusú párt választ magának később vagy lép alkalmi viszonyba. A szimmetrikus arc és test a többség számára vonzó külső tulajdonsága. Amelyik fiú és lány már kamaszként is jól néz ki azok általában tudják is magukról, ha más nem az ő társaságukat keresi a diákok többsége.

Sadist 2018.07.22. 23:35:08

@M87: "Legalább írd le, hogy melyek azok a mondataim, amivel nem értesz egyet és érdemben reagálni tudjak."

Olyan evidenciákat írtál le, amikkel mindenki tisztában van. Milyen reakciót vársz? Egyetértő bólogatást meg felkiáltást, hogy "úgy van!"?

Mia and me 2018.07.22. 23:51:56

@M87: "már tizenéves korban megvannak azok a külső jegyek, amik jó eséllyel meghatározzák, hogy milyen típusú párt választ magának később vagy lép alkalmi viszonyba"

ezt most nem értem.
Ha szőke hajú és nő a melle- akkor milyen típusú párt választ magának? szőrös barna nagy ferkút aki gyakran félrelép?
Ha meg japán diáklány fazon, akkor meg a kisebbeket ;-)?

Párválasztásnál persze beugró a "kinézet", de azért több más dolog bejátszik - még egy alkalmi kapcsolatnál is.
(illat, összkép, egyensúly, humor, a másik "elismerése" valamiben, viselkedés, stb)

M87 2018.07.23. 00:11:19

@Sadist: Most, hogy így mondod.:) Nem feltétlen várok érte csak másképp fogalmazhattam ugyanazt ezért mehetett félre.

@Mia and me: "ezt most nem értem.
Ha szőke hajú és nő a melle- akkor milyen típusú párt választ magának? szőrös barna nagy ferkút aki gyakran félrelép?
Ha meg japán diáklány fazon, akkor meg a kisebbeket ;-)?

Párválasztásnál persze beugró a "kinézet", de azért több más dolog bejátszik - még egy alkalmi kapcsolatnál is.
(illat, összkép, egyensúly, humor, a másik "elismerése" valamiben, viselkedés, stb)"

Konkretizálni nem akartam, mert ahány ember annyi ízlés még az esztétikailag jobban kinézőknél is.:)
A beugró résznél annyiban értek egyet, hogy a többi tulajdonság kiderüljön át kell mennie az első szűrőn. Tizenéveseknél ilyen fiatalon főleg a külső lesz és helyzetfüggő milyen környezetben találkoznak.

Womb Raider 2018.07.23. 06:22:12

@Szőkenőőő: "Amúgy meg totális tévképzet, hogy a sok hajtástól a bringalánc lazulna. Honnan szedik ezt? Gőzöm sincs :D"

Talán a kitaposott kozák kucsma plasztikusabban írja le a helyzetet?? :)

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): " Igen, mert nagyon sokan megtapasztalják, azt a tipikus női debilséget, hogy ahogy engednek a dominanciából, viharos gyorsasággal száguldanak a lúzer pozíció felé."
Ja.. értem.. prevenció! Aha. Támadni nem mersz, de a büszkeséged sérülne, ha a nő kezdeményez..és ebből már senki nem jön ki jól: Közösülj nyuszi a fűnyíróddal!
Volt egy pasim, egészen jól megvoltunk. Elmentünk ide-oda, bulizni, vacsizni, a sztenderd koreográfia. Aztán hopp.. eltűnt két hétre. Túléltem, újra rajthoz álltunk. pár kör.. megint köddé vált. lement a térképről is.. aztán amikor előkerült, újra fülig érő száj, mintha mi sem történt volna. Csak már elkésett. Később, vagy két évvel ezután tudtam meg egy közös barátnőnktől, hogy a végtelenül ostoba pasi azért lépett le időnként, mert financiális korlátok akadályozták volna, hogy a szerepét játszhassa. Amúgy jó fej volt, intelligens, de volt egy becsípődése ezen a téren és ezzel el is vágta magát. Miért kell egy f4szinak küzdenie azért, erőn felül, hogy dominálhasson, amikor az is pontosan elég és tökéletes, ha egyenrangú játszótárs?

szociál 2018.07.23. 07:56:54

@M87:

Nekem fiatalon csak a barnák jöttek be, mint pl az Abbából a barna spiné, szőke egyáltalán nem tetszett.
Aztán idővel még a vörös is bejött, meg a szőke is, de még szőkével nem jártam, mert sztem azt hiszik aranyhajuk van és hogy hercegnők :)
Ugye Szőkenő ? ;)

@Womb Raider:
Fura mert én találkoztam olyan csajjal akinek szűztelenítés után már kitaposott kozák kucsma nunnája volt :)
A fene se tudja, hogy milyen volt neki ott a berendezése, de nem mondanám hogy szorította a szent jogaromat :))
És nem volt még molett sem, teljesen átlagos.

Womb Raider 2018.07.23. 08:28:45

@szociál: "de nem mondanám hogy szorította a szent jogaromat :))
És nem volt még molett sem, teljesen átlagos."

Na, ha valaki azzal vádol, hogy kérkedő vagy, nyugodtan vágd orrba.. a jogar markolatát meg tekerd körbe fáslival..úgy jobb a fogása :P

szociál 2018.07.23. 08:40:55

@Womb Raider:

:)
Annyira nem kalimpált, mert volt dörzsi, de még sem ezt várná az ember egy szinte szűz csajtól :)

notC 2018.07.23. 08:45:31

@Womb Raider: @szociál: Hát, ez a túlhasználat dolog én azt gondolom, hogy nagyon nem fizikai síkot jelent :-) Inkább érdekes, hogy mentalitásában milyen az adott lány/pasi (mert én azt gondolom, hogy a "túl nagy/kicsi szám" mindkét nem esetében jelentőséggel bír).
Egy lány, aki még sosem csinálta, vagy épp csak most kapott rá az ízére, az simán maradhat középszer élete végéig, de nagyobb valószínűséggel fog többre és jobbra vágyni, mint amit eddig vetett elé a sors. Szóval nem egy monogám-biztosítás szűzlányt feleségül venni :-)
Egy gyakorlatlan pasi (nem a tizenéves kiscsikókra gondolok!) pedig egyenesen főnyeremény egy olyan nőnek, aki hűséges férjet akar az elkövetkezendő 50 évre!!! Ugyanis emberünk valószínűleg sose tapasztalta még meg az istenkirály-vagyok! életérzést, az idő múlásával pedig egyre csökken ennek az esélye. Egy aszexuális nő elsőrangú férjjelöltje, na ő biztos nem fog Mariska popsijára csapni a munkahelyen :-)
Ha viszont valaki túltolja a szabatosságot, akkor sem a "laza bringalánc" lesz a probléma, hanem inkább a fejben van valami másként bekötve. Nem mondom, hogy rosszul, egyszerűen csak másképp. Viszont ez is kétesélyes. Érezheti azt, hogy kitombolta magát egy életre, és most lehorgonyozna egy normál(is?) kapcsolatban, vagy azonosul eddigi életvitelével, és míg képességei engedik (értsd bírja szusszal, van elég vonzó, stb..) élvezi az élet habosabb oldalát. Elvileg most róluk van szó, igaz? Hát.. Ahhoz, hogy valaki ne csak a természettől kapott topkorszakában legyen vonzó, ahhoz bizony tenni kell. Mégpedig sokat! Egészséges életmód, intim torna, sport, egészséges kaják, erős szív (minden tekintetben), stb...

szociál 2018.07.23. 08:53:25

@notC:

Szerintem szülés előtt egy nő nunája nem nevezhető túlhasználatosnak, ha sokszor csinálja, de ha mindig afroafrikaival küldi, akkor lehet rá mondani hogy ez túl lett használva, mert az kb olyan mint ha 3-szor lebabázott volna :)
Egy szó mint száz, a kispöcsűek tartják karban igazán a nunit, mert nem tekerik lazára a rigaláncot :)
Őket kell megbecsülni ;)

notC 2018.07.23. 08:59:02

@szociál: "Őket kell megbecsülni ;)"
Jaj már, ez az önmagasztalás... ;-)

Mondjuk erről a kit-is-kell-megbecsülni dologról a lányok valahogy másképp vélekednek :-))))

szociál 2018.07.23. 09:01:56

@notC:

:))

Legbelül a nők csak odabújni szeretnek a mackóhoz, és egy jót beszélgetni, nem érdekli őket hogy mikropénisze van a mackónak :)

Persze társaságban a nagy farok a téma, de otthon a 4 fal között, csak a bújás :))

notC 2018.07.23. 09:09:21

@szociál: Egyébként igazad van! Valóban az a legjobb, ha a férjjel (házibaráttal) meg lehet nézni egy romantikus filmet, ha a fickó behozza a friss popcornt, megkeni a vajaskenyeret, másnap pedig mosolyogva elviszi a gyerekeket az óvodába.
Így aztán a nőnek lesz ideje egy kora reggeli kufircra egy faragatlan tuskóval, aki köszönés helyett letépi róla a bugyit, aki simogatás helyett felkeni a falra, aki virág helyett távirányítású gésagolyót vesz a szeretőjének és akiről csajtársaságban is csak pirronkodva mer mesélni a barátnőinek ;-)

szociál 2018.07.23. 09:14:14

@notC:

Á dehogyis, a nők nem ilyenek, ők csak bújni szeretnek :)
Ugye lányok a blogról ???
Nem hallom ?
Kéne egy szavazás :
1. Mackóval összebújós filmnézés és popcornozás.
2. Mocskos 6 órás szex egy favágóval, aki nem mosogat el maga után, és nem viszi le a szemetet.

Szerintem a mackós nyerne 80-20-ra :)

Womb Raider 2018.07.23. 10:05:17

@szociál:
"1. Mackóval összebújós filmnézés és popcornozás.
2. Mocskos 6 órás szex egy favágóval, aki nem mosogat el maga után, és nem viszi le a szemetet."

3. Mocskos 6 órás szex a mackóval, a favágóval és a csajával!!! Utána egy svédasztalos reggeli és a mosogatás benne a szoba árában.

Womb Raider 2018.07.23. 10:07:28

@notC:@szociál: Még ennyi sztereotip szamárságot..
Megint a végletekben gondolkodás.. A szexben messze nem az a legfontosabb, hogy a méretek 'ideálisak' legyenek, hanem az, hogy az azzal kapcsolatos igényeik-nézeteik-vágyaik legyenek lehetőleg szinkronban. Az összkép a lényeges. Mellesleg..(pszt..) elmondom, hogy a nagyobb méretekkel bíró (vagy magukat optimistán ebbe a kategóriába soroló) pasik valahogy erre az egy lapra akarnak feltenni mindent.. eccer élünk, csapjunk a lecsóba, mert 3 perc múlva fél hat. :(

"Persze társaságban a nagy farok a téma, "
Te sokat jársz női társaságba?

szociál 2018.07.23. 10:32:03

@Womb Raider:

Ó máj gásh ! :O
Nagy szeletet vágsz a tortából Wobika :)
Persze több típus van, de sokan a mackókat szeretik (Gandolfini féléket) akikhez oda lehet bújni, és néha meglovagolni, de többet nem várnak el tőlük.
És vannak akik a sportos fiúkra buknak akik meg aztán mindenféle szögből meghúzzák a kislányt, hozzájuk nem bújnak mert kockás a hasuk , meg dugás után még csinálnak 100 felülést, aztán megnézik magukat a tükörben :)
És vannak azok akiket az agyukért szeretnek és olyan a fejük mint Art Garfunkelnek, velük tudnak beszélgetni és agyi orgazmusuk lesz egy jó dikurzustól.
És bármennyire meglepő ezek az okosfejű palik betegebbek mint a favágók ;)

Tuti hogy a röplabdás csajok az öltözőbe kidumálják a pasikat mennyire méretarányos a pájszerük :)
Mégis miről beszélnek , hogy milyen jó illata van a Lacinak ? :)

notC 2018.07.23. 10:54:48

@Womb Raider: "messze nem az a legfontosabb..."

Na ja, meg én vagyok sztereotíp :-) Ha te tudnád mi mindenről álmodoznak a csajok..! ;-)

notC 2018.07.23. 10:59:15

@szociál: Nem mondod bammeg, hogy te röpis csajok öltözőjébe vagy járatos, mert menten rádküldöm a teljes orosz hadsereget a puszta irígység miatt!

Volt alkalmam "barinőnek" lenni egy öszintére-ittas csajtársaságban, hát... Azt hittem, hogy nehéz engem zavarba hozni. Tévedtem... IT-s kollégáim "disznókodása" babazsúr ahhoz képest :-)

Womb Raider 2018.07.23. 11:18:12

@notC: "Ha te tudnád mi mindenről álmodoznak a csajok..! ;-)"

Ó... itt rajtam kívül már mindenki pontosan tudja.. Egy baj van csak..ezen tudással a mellékelt ábra alapján nem mennek semmire..Lehet, hogy rosszul tudják?
A pasik tényleg állandóan a pöcsüket méregetnék manapság?

@szociál: Akkor maradhatunk annyiban..hogy ahány féle pasi, annyiféle nő??

szociál 2018.07.23. 11:47:35

@notC:

A ráknak nem tudtok csajos avatart választani ? :)

Szerintem a kézis és a röpis csajok nem arról beszélnek milyen napszemcsit láttak az árkádban, hanem a pasik fullánkjáról :)
Kizárt hogy ne hoznák szóba, ha szexről beszélnek, mert tuti beszélnek a közös ülésről :)

@Womb Raider:
Kétféle nő van, aki engem szeret, és aki szeretni fog :)

Szerintem a mackós és a gyúrós dologgal nem lőttem nagyon mellé.

szociál 2018.07.23. 11:50:06

@notC: @Womb Raider:

Notc neked legyen cicás avatarod, Wombinak meg valami delfines , vagy pónis :)

Szőkenőőő 2018.07.23. 11:51:30

@Womb Raider:
4. mocskos 6 órás szex a mackóval meg a favágóval :) :DDD

@szociál: "sztem azt hiszik aranyhajuk van és hogy hercegnők :)
Ugye Szőkenő ? ;)"

Én egy cuki szőke hercegnő vagyok tényleg :D

szociál 2018.07.23. 11:57:23

@Szőkenőőő:

Meghóná ha a mackó és a favágó 6 órán keresztül fűrészelne :)

Tudom hogy az vagy, csak eddig a többiek nem tudták, te is vált avatart, valami hercegnőset :)
Bár a szőkenős nickedből kilehet találni hogy nem fiú vagy :)

szociál 2018.07.23. 12:24:31

@Womb Raider:

A pajzán cuki, azt tedd fel, mert a lovas akármi lehet :)

Silent hilles nővérke is bejövős ;)

images2.fanpop.com/images/photos/5700000/Silent-Hill-Nurses-silent-hill-5720523-333-500.jpg

Womb Raider 2018.07.23. 12:35:08

@szociál: Szegény.. elgurult a Venorutonja.

szociál 2018.07.23. 12:38:14

@Womb Raider:

Azért nem öregasszonyos visszeres :)
Ha lenne arca bevállalnám ;)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.07.23. 13:24:44

@Womb Raider: Nem feltétlenül prevenció, bár aki már járt pórul ezt prenecióként alkalmazza, még ha nem is lenne szüksége rá. Pont azért mert már belefutott az egyenrangúságot preferáló nőbe, aki, amikor megkapta az egyenrangúságot, akkor az már kevés volt neki.

Womb Raider 2018.07.23. 13:31:16

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Megkapta az egyenjogúságot?? Hogyan? Ünnepélyes keretek között a Parlament előtt felvonták a zászlót, szóltak a fanfárok? Az egyenjogúságot nem adományozni szokás.. nem rabszolga felszabadítás ez. Még elismerni sem kell. Az egyenjogúság van..és kész. Mint a gravitáció.

Womb Raider 2018.07.23. 15:55:49

@Mia and me: Valóban, nem , de egyenrangú felek automatikusan egyenjogúak is. Mivel itt szimplán a gendert nézzük, csak férfi/nő között vizsgáljuk ennek meglétét vagy hiányát, úgy azt hiszem, a két (egyébként valóban különböző) fogalom összeolvadt, ekvivalens.
Vagy nem.. de nekem valahogy így jön össze.

M87 2018.07.23. 21:33:17

@szociál: Valamiért tartja magát még a szőke, nagymellű sztereotípia.:D

M87 2018.07.23. 21:34:38

@szociál: "Mocskos 6 órás szex egy favágóval, aki nem mosogat el maga után, és nem viszi le a szemetet."

Elég lesz az egypercesnek is.:P

M87 2018.07.23. 22:05:26

@notC: Pedig vannak, akik szerint a szűz lányt kell választani tartós kapcsolatra mellett kardoskodnak, amihez joguk van, de az segarancia semmire. Igaz azzal a felméréssel jönnek, hogy 20% azon válási arányok, akik egykor szűzzel jöttek össze. Szűz és szűz között is lehet különbség nem egy homogén massza. Néha úgy érzem, hogy a szüzesség jelentőségét is túltolják nem csak a szabadosságét. Egy dolog tartós célra szüzet választani saját erkölcsi, vallási értékrendi meggyőződésből és más félelemből, önzésből, mert ebben véli garantáltan megtalálni a tartós kapcsolat alapját. Sajnos vagy nem mindig akadhat szebb és jobb vagy annak tűnőbb. Az egyén ingerküszöbén és lehetőségein is múlik mire, hogy reagál.

"Hát.. Ahhoz, hogy valaki ne csak a természettől kapott topkorszakában legyen vonzó, ahhoz bizony tenni kell. Mégpedig sokat! Egészséges életmód, intim torna, sport, egészséges kaják, erős szív (minden tekintetben), stb..."

Nem tudtad, hogy a férfiak örök ifjak?:D

szociál 2018.07.23. 23:02:05

@M87:

Nem kell nagymellűnek lennie, elég ha szőke és attól már hercegnő.
Ha nagy melle van, akkor jön a faék hasonlat :)

Bár én ismerek minimum 3 szőkét akik cickósak és okosak :)

Womb Raider 2018.07.24. 08:23:49

@M87: "Pedig vannak, akik szerint a szűz lányt kell választani tartós kapcsolatra "

Persze. Oltási bizonyítvánnyal, törzskönyvvel és fülcímkével. Agyrém..komolyan... itt már mindenki katalógus áruházvól választ partnert (akar választani...) ??? A szüzesség megléte/hiánya pont századrangú dolog, kötve hiszem, hogy bármikor is értelmes ennek alapján szelektálni. A párkapcsolat nem egy optimalizált mintákból összelegózott algoritmus.. itt a fuzzy logic működik. Aki állandóan statisztikákhoz igazodóan, megtervezetten akar döntést hozni ..az vagy eltököli az időt és minden használható egyedet levadásznak az ösztönösen cselekvők, vagy jól beválaszt a tutiba, kiderül, hogy a lány irtózik az análtól és nem tud lecsót főzni..és egy mitokondriális anyagcsere-betegség miatt nem lehet gyereke.. Osztán áll a bamba f4sz, ahol a part szakad. Az evolúció hajlamos díjazni a kalandvágyó, impulzív egyedeket.. a kísérletező és alkalmazkodóképeseket, akik nem a megfelelő körülményeket/feltételeket/adottságokat keresik, hanem alakítják a környezetüket, az életüket.

szociál 2018.07.24. 08:58:27

@Womb Raider:

100 nőből hányan szerethetik az "ancsit" ? :)
Remélem Britt kutatók utána járnak ;)

pannonfunk · http://utunkultraba.blog.hu/ 2018.07.24. 11:01:53

És milyen volt az első szeretkezés?

Szőkenőőő 2018.07.24. 11:47:03

@pannonfunk: Nekem ez a "szeretkezés" szó már az elolvasás után megütötte a fülemet, mert nálam ez a szó nem azt takarja, ami a történetben szereplő lánnyal történt. De lehet ez csak lovaglás a szavakon a részemről?

Mia and me 2018.07.24. 13:49:06

@szociál: :) már utánajártak. van egy hivatalos statisztika, amit a férfiaknak mutogatnak: 100ból 99 szereti csak szégenylős, és van egy valós statisztika: 100ból 99 hányingerrel küzd közben, de szégenylős/nem akar leégni, fél hogy dobják, stb.

Womb Raider 2018.07.24. 14:27:03

@Mia and me: ..és az igazság félúton lehet valahol.
Az amerikai fiatalok kreativitása ezen a téren példaértékű:
www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3153128/

Hogyaszongya: technikai szüzesség... :O ez, ötvözve a "A szopás, nyalás: nem megcsalás." örökérvényű bölcsességével biztos kapaszkodó lehet az elkövetkezendő évtizedekre a mi dinamikusan változó világunk erkölcsi hullámvasútján.

Mia and me 2018.07.24. 14:32:57

@Womb Raider: :D Kár hogy a nemi betegségeket nem annyira érdekli hogy dugás vagy szopás közben utaznak és hogy melyik nyálkahártyán ;-)

szociál 2018.07.24. 15:28:51

@Womb Raider: @Mia and me:
Ezért csak olyannal ancsizz akit jól ismersz és van ideje tisztalkodni előtte :)

M87 2018.07.24. 18:25:10

@Womb Raider: Brit tudósoknál kiszámolták mennyi az esély megtalálni a legmegfelelőbb párt: index.hu/tudomany/brittudosok/2010/01/14/kiszamoltak_mennyi_az_eselye_a_tokeletes_partner_megtalalasanak/

A párválasztás során sok változó bejátszhat, de mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja. Nem mindig lehet eldönteni, hogy a szüzességgel jövők komolyan is gondolják vagy csak trollkodnak.

@Szőkenőőő: "Nekem ez a "szeretkezés" szó már az elolvasás után megütötte a fülemet, mert nálam ez a szó nem azt takarja, ami a történetben szereplő lánnyal történt. De lehet ez csak lovaglás a szavakon a részemről?"

Nem ez nem nevezhető szeretkezésnek, bár lehet olyan, akinek az értelmezése szerint ez is.

@pannonfunk: Nem a Feri akart lenni?:)

M87 2018.07.24. 18:32:52

@szociál: Kivéve, ha az illető alfa, mert vele önként és dalolva szeretik.:)

@Womb Raider: "Hogyaszongya: technikai szüzesség... :O ez, ötvözve a "A szopás, nyalás: nem megcsalás." örökérvényű bölcsességével biztos kapaszkodó lehet az elkövetkezendő évtizedekre a mi dinamikusan változó világunk erkölcsi hullámvasútján."

Ezzel el is jutunk oda, hogy egyéni értelmezés kinél mi számít bele a szexbe.

szociál 2018.07.24. 19:08:11

@M87:

Bradpittnek biztos engednék análkát :)

Malkovich meg nem kérdezi, beteszi :)

pannonfunk · http://utunkultraba.blog.hu/ 2018.07.24. 19:09:41

@M87: Nem, a Ferit tudjuk, hogy kicsoda. De ha gondolod, rákérdezhetsz :) :P

Ebben a posztban volt egy Tomi:
csetlekbotlok.blog.hu/2018/06/21/hol_kezdodik_az_internetes_zaklatas
aztán aszongya Cseti, hogy nem keres társat. Persze ez lehetne úgy is, hogy azért nem, mert van már társa, de abból a posztból viszont nem ez jön le. Azt is tudjuk, hogy az írásai egy része kitaláció. Szóval nem tudunk semmit. Csak azt, hogy Feri kicsoda :P

M87 2018.07.25. 21:15:01

@szociál: Aki nem perverz csak nyitott.:)

@pannonfunk: Akkor nem az a Feri.:P

Aztán jött egy poszt, hogy jobb most egyedül.

csevely 2018.07.25. 21:40:23

@szociál:
" manucsaoval kilehet kergetni engem a világból, kb mint a Ladánybene 27-el :O"

Ha valaha is lettél volna egy igazi délamerikai, spanyol, neagyisten potugál buliban, ahol valami hasonló fazon teszi a műsort, akkor nem írnál ilyeneket, hogy ladánybene. Már bocsika. . . .
www.youtube.com/watch?v=1tP1umpp4M4&index=4&list=RDZivK8PmxPWQ
Amúgy meg kinek a pap, kinek a papné, sőt lassan, kinek mindkettő:)

szociál 2018.07.25. 22:39:29

@csevely:

Szerinted nem vágom hogy a ladánybene reggie ? :)
Elhiszem hogy jó bulit csapnak a mánucsaoék, de nekem nem jön be ez a latin stílus, blues se jön be, tőlem gitározhat Erikklepton nem érint :)
Attól is lever a víz ha valami bulin valami banda elkezdi a born to be wildeot, milyen lehet egy Steppenwolf tribute zenakarnak a koncertje, 10-szer eljátsszák a vadnak születtemet aztán elköszönnek ? :))
Vannak bandák amiket nem kedvelek, ennyike :)

szociál 2018.07.25. 22:42:03

Imádtam a Queent, de sztem ha Mercury élne az ereit vágná fel ha még egyszer el kellene énekelnie a We are the championst, vagy a Radio gaga-t.

csevely 2018.07.26. 00:00:20

@szociál: Figyu! Lehet van az az élethelyzet, mikor a Bach tokkátája lesz a megváltás, lesz, mikor a Pink Floyd, de lesz, mikor egy latinamerika zene.
De nekem soha, de tényleg soha nem lesz zeneként értelmezhető ez az europer vircsaft. Ez nem örömzene, ez valami búsongó, életuntság, valami pusztai romantika, ami nem zene. Bár Bartók, Kodály szerint világzene, lehet, de nekem csak az igazi örömzenék jönnek be. És ha véletlenül egy Portugál buliba is beesel ( Brazília ), akkor elképedhetsz a mi "nyugati" dolgainkról. Énnekem is vannak stílusok, amiket kedvelek......szal ennyi .
Amúgy bandafüggetlen. És Caliban egy útszéli csehóban is jobban gitároznak, mint Santana. Persze ízlésekről vitázni, na. . . .

Womb Raider 2018.07.26. 07:18:59

@csevely: " És Caliban egy útszéli csehóban is jobban gitároznak, mint Santana. "
Csak nem a Zaperocoban voltatok? A hangulat fergeteges.. de amilyen alakok hajnaltájt a robogóikon ücsörögnek az utcán.. jááájjj.

szociál 2018.07.26. 08:03:35

@csevely:

Bár nem vagyok egy nagy coldplayes, de van két albumuk ami rohadt jó, ami meg a koncertjeiket illeti az meg nem mondható búsongó életunt zenélésnek, és ez elmondható Jamiroquai koncertjeire.
Linkin park, meg Tokio hotel vagy motel koncertre meg menjen el az akinek két anyja van :)
Nem vagyunk egyformák, nem azt mondom hogy szar zene, csak nekem nem jön be a Mánucsaos bulizós nótázás, ettől még biztos jó.
Van aki a Finn metált szereti, azt is elfogadom.

Womb Raider 2018.07.26. 08:13:38

@szociál: Én imádom a latin zenét, de ahhoz 30°C kell árnyékban, négy jeges koktél, kőhajításnyira egy kisebb óceán.. oda, akkor, az passzol.. de konstans, 7/24-ben .. annyi fű nincs a réten..
Amitől kiver a víz, az a latinok sz@runk bele, majd lesz valahogy mentalitása. Meg hogy belemásznak a képedben és odítanak és kalimpálnak. Tudom, vérméséklet, habitus, melegégöv, miegyéb... de azért elég karakteresen látszik, mire is elég mindez.

szociál 2018.07.26. 09:41:58

@Womb Raider:

Igen a temperamentuma teljesen más egy kubainak, egy brazilnak, vagy egy olasznak, mert ők ahogy mondod mediterrán térségben élnek, alapból ilyen bulizós a vérük, ott mindig süt a nap, isszák a mohitót meg a pinácskakoládát és élvezik az életet, még szegényen is.
Itthon esetleg nyáron a borfesztiválokon fekszik ez a hangulat ha fellép egy PASO .
www.youtube.com/watch?v=qbIUV_q-Di8

De ősszel és télen az ember szemén táskákban jönne ki a Manucsao, mert attól hogy ők hepik még nem fog kisütni a nap legalább fél évig :)
Hány Finn hallgat manucsaot szerintetek ? :)))))
Egyébként inkább a búvalb*szhott zenékre vagyok rákattanva, ami egy kicsit melankólikus, nem Cohen és nem is M.Manson, inkább olyan Incubus felé kanyarodó muzsika, amitől persze másnak hideglelése lesz.
Pearl Jam is búval lett b*szval rendesen de jó :))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.07.26. 10:50:17

én azért maradok santana bácsinál, a túristalehúzó, pár számos csehovitézek helyett:D

csevely 2018.07.26. 18:11:13

@szociál: @Womb Raider:
Éltem ott, köztük, és pár hónap után hasonultam. . .
Az első szó, amit megtanultam , az : mañana ( holnap). Az idő fogalom zeró, ha meghívnak estére és kérded, hány órára? a válasz, ahogy neked tetszik. 17? ha úgy érzed! 21? Ha úgy érzed ! Mikor lesz vacsora, sütés, bármi? Ha mindenki megjön. . . . és számon kérni bármiért őket????
De amikor 40 fok van éjjel-nappal, télen nyáron, szal megszokod, hasonulsz. . lelassulsz, beveszed a leszarod tablettát, és élvezed hogy élsz.
Vezetni öröm, merthogy ha bármi van, duda, esetleg dupla duda, ha eksön van, akkor a hibás, aki oldalról, illetve hátulról ment bele. .
Egy ilyesmi zenénél leintett a rendőr, hogy gyorsan mentem...Mondom 130-al sem téptem műszer szerint.
Mondja, ja szeñor, mérföld/óra. . . A gallont is megszokni, na. . A legszebb éveim amúgy !
@Womb Raider:
Akkor ismered a zöld csíkot a bármilyen cigidobozon?
És akkor ez a zene mellé. . . . .

Ők élnek, mi itt imitáljuk. Ők ott "szegények", mert nincs akkora tech, de van zene, tánc, van élet és nem a robotról szól minden. Pedig 3 hadsereg volt akkor az országban.
Az itteni élethez tényleg jobban illik a rock, metál.
@savanyú a narancs ( Villanyfényes):

Nem voltál ott. . . . . . .

szociál 2018.07.26. 19:28:32

@csevely:
Én jobb szeretek az egyenlítő és a bakterito fölött élni, a meleg a halálom, ha fülledt akkor az tripla halál :)
De biztos jó lehet ott lazulgatni.
Forró veru nunak se nagyon frigidek arra felé :)

csevely 2018.07.27. 00:02:18

@szociál: Csak mondom, akkora rasszista banda csak afrikában volt még. Mindenki utálni való.aki tiszta fekete, fehér, indián!
Nade a többire szó nincs, a három szín összes kombinációja. . . .ollala ! Mia madre ! És nem, nem frigidek, sőőőőőőőőőőt.

szociál 2018.07.27. 07:36:24

@csevely:

Lexarom a színűket, tőlem lehetnek hupililák is, de a hőgutát szeretem elkerülni, és a hányósfosós ételeket ,italokat.

csevely 2018.07.27. 13:31:25

@szociál:
Kalici vírust Miskolcon szereztem, a hányós-fosóst polgári halászcsárdában+gyerek ovodájában. A fejtetű is a gyerek ovodájának ajándéka volt.
Ott csak a bilharzia miatt kellett idegeskedni, de megúsztam. Egy pici információ: Mikor mentem, akkor egy oltási tervet kaptam, és előtte 6 hónappal már oltottak sárgaláz ellen. És havi egy oltáska, hogy túléljem.
És napi malária elleni gyógyszer.
Kérdeztem tőlük, mekkora macera nekik idejönni?? Csak egy TBC oltás szükséges és jónapot.
Viszont szebb volt, mint Finnország, Málta, Görögország....e.t.c.

szociál 2018.07.27. 13:47:45

@csevely:

Én is lettem szalomnellás menütől, de életemben egyszer estem át.
Asszem már a horvátoknál sem szabad inni a csapvízből, kicsit délebbre meg aztán mindent fel kell forralni hogy ne fossad ki a beled.
Biztos szebb mint Finnország, az maga lehet a pusztulat, de nekem ez a seggemen is folyik a víz ha sétálok 25 métert nem valami komfortos :)
Meg a kis tüzes menyecskék nunijának leoltásában is biztos találnának éces-ebolás vírust, 5 kotonnal sem biztos hogy nem kapod el :)