Férfi dilemma
2020. május 13. írta: csetlekbotlok.blog.hu

Férfi dilemma

Ő más… Különleges. Vele minden olyan egyszerű.

De félek, a barátaim nem látnák, milyn is valójában. Nem látnák, milyen gyönyörű.

Nem is értem, miért nem hozza ki magából azt, ami benne van? Miért tartja rejtve? Valahogy, nem elég menő, vagy dögös így. Ha érted, hogy mire gondolok. Kellemetlen helyzetbe hozna. Egyszerűen szégyelleném.

Haragszom rá! Annyira szép! Miért nem használja ki? Hogyan szeressem így?

Minden olyan tökéletes lenne, és ezt csinálja! Imádok vele lenni, minden természetes, magától értetődő, és olyan dolgokat hoz elő belőlem, amikről nem is tudtam, hogy bennem vannak, hogy képes vagyok rá!

És ennyit nem tud megtenni!!! Érted?

atvaltoztatjuk.JPG

Azt hiszem jobb, ha meg sem próbálom. Nem akarok fájdalmat okozni neki.

Tudod, nekem fontos, hogy büszkén mondhassam, „ő az enyém”. De nála ezt nem tudom megtenni. És nem akarok a haveroknak magyarázkodni. Azt akarom, hogy ha meglátják, ki van az oldalamon, mindegyik érezze azt, „micsoda mázlista ez a férfi, ezt a nőt én is meg….” Hogy irigykedjenek. De így, csak én irigykedek. Ott az a fiatal lány is a haver oldalán, olyan fenékkel, hogy atyaég! És ahogy feszül a testén az a ruha! Minden férfinek áll a… Na, ilyen nőt én is el tudnék képzelni magam mellé.

Ha egy picit jobban sminkelné magát! Hordhatna tangát!

Nekem ez nem fog menni. Ennek véget kell vetnem. Akkor is, ha hiányzik. Akkor is, ha szaladnék hozzá, hogy átöleljem. De nekem ez fontos, igenis fontos!!! Fontos, hogy idegenek is lássák és érezzék azt, amit én érzek. Így vagyok biztos önmagamban, a saját érzéseimben. Így érzem, hogy eleget érek. Hogy férfi vagyok. Hogy vagyok valaki. Hogy számítok.  

A bejegyzés trackback címe:

https://csetlekbotlok.blog.hu/api/trackback/id/tr1515689384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.